The Happening

The Happening (2008)

We've Sensed It. We've Seen The Signs. Now... It's Happening.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peebo

Avatar

UnknowB "Leuk drama/horror filmpje met verassend nieuw concept.
Ook doet Wahlberg je er terug aan herinneren dat ie wel nog kan acteren :P
Na Ted en The Other Guys... laat hij in The Happening zien dat hij meer dan een gespierde komiek of arogante zak kan zijn...
(in SHooter laat hij oa ook zijn acteertallent zien)
Maar dus een leuk filmpje met ook een sterke Zoeoy Deschanel die de wat onweinige echtgenote speelt die haar gevoelens niet zo graag uit. Ook de kleine doet het niet slecht.
Maar op één of andere manier vond ik dat het einde misschien ietsje spannender mocht... al zou ik zelf niet kunnen zeggen hoe ze dit zouden kunnen krijgen.
9/10"




Waw Mark Walhberg goed in deze film? Ummm

Banned

Avatar

What happend in the happing ? Nothing. Als ik een stempel had met een grote W, drukte ik hem zo hard door op deze film. De W van waardeloze.

kevinvdk

Avatar

Als je 91 minuten wil verspillen in je leven bekijkdan deze film meest stomme film ooit 0/10

Larry

Avatar

Het verhaal achter deze film zou best wel goed zijn maar jammer dat het niet tot zijn uiting komt. ik vond het acteer werk matig. jammer want eigenlijk had ik er wat meer van verwacht.

SunChaser

Avatar

Niet kijken, wat een waardeloze film. Zonde van je tijd.

WeWereWarned

Avatar

Mbassador "Waarom is iedereen zo ontzettend negatief. Ik heb persoonlijke rg genoten van deze film en dat geldt over het algemeen voor alle films van M Night Shyamalan. Ik heb blijkbaar een zieke smaak, net als hij.

Deze film is absoluut zijn beste film tot dusver. Het plot is enigszins voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat het verhaal, an sich, origineel is.

Voor mij een mooie 8 waard."


Jach, ik vond hem ook wel goed, voor mij ook Smiley face

Mbassador

Avatar

Waarom is iedereen zo ontzettend negatief. Ik heb persoonlijke rg genoten van deze film en dat geldt over het algemeen voor alle films van M Night Shyamalan. Ik heb blijkbaar een zieke smaak, net als hij.

Deze film is absoluut zijn beste film tot dusver. Het plot is enigszins voorspelbaar, maar dat neemt niet weg dat het verhaal, an sich, origineel is.

Voor mij een mooie 8 waard.

whitetornado

Avatar

Tsjonge wat een enorme teleurstelling deze film...Het verhaal klonk veelbelovend, maar het uiteindelijk resultaat is echt dramatisch. Wil hem nog niet zo slecht noemen als Open Water of Costa, maar erg ver zit hij er niet vanaf. Tot nu toe veruit de minste film die ik gezien heb in 2008 (van de 28 bezochte bioscoopfilms) (waardering:*½)

ADHDer

Avatar

Dit is werkelijk een van de slechtste films die ik ooit gezien heb.

kurtje

Avatar

The Happening staat in mijn Top 3 van slechtste films ooit!
Wat een waardeloze film man!

Street Fighter met ( Jean Gadvedamme) voer nog steeds het lijst op nummer 1.

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Idee is/was goed. ,maar de uitwerking zuigt aan alle kanten....toch geen spijt dat ik hem gezien heb overigens.

ateerling

Avatar

Nou wat een wonderkind is hij gebleken na the Sixth Sense, pffff maar dit, slaat alles. Waardeloze film

SmokinAces70

Avatar

WAARDELOOS!!!
Als wijken de meeste films af van de werkelijkheid en maak je een film die zo onrealistisch is zorg dan dat je niet te veel blunders maakt als in deze film.
De film heeft me geen moment kunnen boeien en ik vraag me af wanneer ze van plan zijn een vervolg te gaan maken op deze verschrikkelijke slechte film ivm het open einde.