WALL·E (2008)

In Space, No One Can Hear You Clean

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Het eerste deel is prachtig sterk en instant classic, maar het 2e deel verwatert in originaliteit en brengt niets nieuws naar boven

een 8je

Franz

Avatar

Wat een gezever allemaal....

Wall-E is gewoon een briljante animatie film.

Waarom? Lees Kaj’s recensie maar, die is gewoon spot-on.

En wat het gebrek aan dialoog betreft; het is juist erg knap om zoveel te vertellen met zo weinig woorden, om de hoofdrolspelers zoveel karakter mee te geven zonder dat ze veel tekst hebben.

Aanrader ;)

hansbeer

Avatar

Een 8 is ook in mijn ogen veel te hoog; inderdaad wat slappe film waarin eigenlijk niet zoveel gebeurd, het raakte mij niet iig zoals Up wel deed bijv. Het verhaal is erg simpel en volgens mij niet voor adults;

6,5 sterren.

JamesBond

Avatar

Sha "Inderdaad zeg, het kan natuurlijk nooit een goede film zijn als 122 mensen op deze website hem gemiddeld met een 8.0 waarderen.
Slap."
Sorry, maar ik vond dat de film een beetje slap in elkaar zat. Qua verhaal en animatie zeker een goede. Het vervelende is dat Wall-E en Eve alleen maar Blieb geluidjes maken

Sha

Avatar

Mag ik dan refereren naar het feit dat ik één van die 122 mensen ben en de film ook met een 8.0 waardeer.. Maar goed.. Point taken.
Batman 4... The stage is yours.

Bukowski

Avatar

Wat anderen vinden, ook al is het een meerderheid, is niet zo interessant. Veel liever lees ik waaróm Batman4 hem zo slap vindt.

Sha

Avatar

Inderdaad zeg, het kan natuurlijk nooit een goede film zijn als 122 mensen op deze website hem gemiddeld met een 8.0 waarderen.
Slap.

JamesBond

Avatar

1e reactie....Whoeh! Moet wel zeggen, wat een slappe film