Star Trek (2009)

The future begins.

discussie

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Eén van de beste sci-fi's die ik gezien heb! Fantastisch!

10/10

AjaxMan

Avatar

Ik heb de film gekeken en heb me echt prima vermaakt. Goed acteerwerk, mooie special effects, goed verhaal. Ik ben zeer positief verrast. Denk dat ik 'into darkness' ook maar eens een kans ga geven in de bios. Een 'trekkie' zal ik nooit worden, maar ik kan niet ontkennen dat ik nu wel zin heb in meer Star Trek. Dat komt volledig door deze film.

AjaxMan

Avatar

Daar ik een Star Wars fan ben druist het tegen al mijn principes in, maar bij gebrek aan iets anders op tv denk ik dat ik deze maar eens een kans ga geven. Ik laat me verrassen.

AutoBoss

Avatar

Frietgezicht "Wat is First Contact?"


Star Trek: First Contact . Een eerdere Star Trek film over een andere crew.
[url]www.filmtotaal.nl/film.php?id=3844[/url]

Frietgezicht

Avatar

AutoBoss "
Maar ik vond hetm niet zo sterk in balans als First Contact.

"


Wat is First Contact?

Secret1994goesFilm

Avatar

Heb deze film eindelijk gezien... en kijk nu zeker uit naar het 2de deel Smiley face
Ik denk trouwens dat de Syno...dinges van deze filmpagina niet klopt...
Kirk was toch niet het doelwit?
Het was een tof verhaal, lekker zoals vroeger.
Nieuwe mensen die uitgroeien tot een vriendengroep/bemanning.
Maar het tijdsreizen begrijp ik nog steeds niet 100% ;S
maar toch een 8/10

Franz

Avatar

BuckRogers "Dat komt omdat de machinekamerscenes ook opgenomen zijn in een fabriek. Volgens mij de van Budweiser als ik me niet vergis."


Zoiets had ik al wel verwacht natuurlijk, maar ik vind het wel jammer dat voor een dergelijk oplossing gekozen is, het doet naar mijn mening gewoon onnodig afbreuk aan een verder perfecte film.

BuckRogers

Avatar

Franz "Waar de serie (en de er op gebaseerde films) via incarnaties als “Next Generation” en “Voyager” langzaam is afgegleden naar een politiek correcte soap met een hoog boomknuffel gehalte, de kortstondige opleving “Enterprise” geheten even daargelaten, gaat deze film “back to the roots”.
Het echte Star Trek is terug van weg geweest; shields up en breng vrouwen en dochters in veiligheid, James T Kirk komt er aan……
Het enige minpuntje vond ik bepaalde decors die voor mijn gevoel niet passend waren, de machinekamer van de Enterprise bijvoorbeeld deed mij eerder aan een oude fabriek denken, verder een perfecte Star Trek film."


Dat komt omdat de machinekamerscenes ook opgenomen zijn in een fabriek. Volgens mij de van Budweiser als ik me niet vergis.

Tidus

Avatar

Ik had als Star Trek fan niet echt grote verwachtingen bij deze film. Ben hem toch gaan zien en was zeer onder de indruk. Alhoewel ik die Kirk in het begin te irritant vond wordt het verhaal boeiender en boeiender.
Ik zou de film niet typeren als een typische Star Trek film, maar het is zeker een top sci-fi film.

Aanrader! Ook zeker voor de niet-trekkies.

johanmeesters

Avatar

Had nog nooit iets van star trek gezien, dus laat ik het eens proberen dacht ik toen ik hem in de dvd in de winkel zag liggen.

Ik was blij dat de film ook voor nieuwkomers goed te volgen is, prachtig gefilmde actiescenes, zeer goed acteer werk, mooie opbouw in het verhaal en geweldige make up.

een 9/10!

hansbeer

Avatar

Kan me niet indenken dat echte Star Trek kijkers dit een goeie film vinden; hij haalt zeker het nivo niet vd serie uit de jaren90. De crew van JeanLuc Picard was vele malen boeiender, en dit tijdreisverhaal is wel heel mager, ik kon hem in ieder geval amper vinden.
De actie aan het einde doet me bovendien meer denken aan Star WARS;

6 sterren.

movieplanet124

Avatar

Rolo je kan deze movie gewoon gaan kijken zonder dat je die andere delen en zo heb gezien want dit speelt zich af voor alles dus je kan het gewoon gaan kijken ROLO want ik had zelf ook nooit delen gezien want ik keek meer naar Starwars vandaar

movieplanet124

Avatar

Het wordt vanavond kijken naar Nederland of Star trek nou voor mijn niet zo moeilijk die keuze het wordt natuurlijk scottie

Edwinem

Avatar

Niet mijn soort film.
3/10

Steve-O

Avatar

RoloTomassi "Ik heb een vraag...Ik heb geen enkele star trek gezien. Kan ik dan alsnog deze film bekijken zonder dat ik 't gevoel heb niet te weten waar 't over gaat?"

Had ik ook, maar dit is gewoon een origin verhaal dus al die series en films hoef je helemaal niet gezien te hebben:9
De oude films/series gaan nog gebeuren en vanwege het verhaal etc. was de oude Spock er toch, dat heeft de fans volgens mij wel blij gemaakt.

Ik vind dit een hele leuke film, boven mijn verwachtingen want ja het is wel StarTrek!!!;)
Acteerprestatie's waren goed, special effects waren erg gaaf, verhaal was leuk en ik kan niet wachten op het vervolg!!!
Enige minpuntje is dat er niet echt spanning in zat.Je schrikt wel even als dat monster Kirk op Delta Vega aanvalt!!!
Deze film krijgt van mij een dikke 8!!!

RoloTomassi

Avatar

Sorry allemaal! Ik was ff in de war met Star Wars :|

RoloTomassi

Avatar

Ik heb een vraag...Ik heb geen enkele star trek gezien. Kan ik dan alsnog deze film bekijken zonder dat ik 't gevoel heb niet te weten waar 't over gaat?

wiers

Avatar

Niet erg orgineel.

Florus

Avatar

Het staat al vast dat ik deze film koopt, maar ik zit nog te twijfelen tussen de Collectors Edition en normaal... Zou iemand me kunnen vertellen wat er extra bij zit van Collectors edition, ik kon het namelijk niet vinden?

Het is trouwens een goede film om te kijken als Treky en niet trecky (moet wel een beetje houden van actie/SF genre). Je kan deze film heel goed zijn als een los staande film.

Oboema

Avatar

Hoewel ik helemaal geen 'trekkie' ben, had ik het eerste uur grote moeite te accepteren dat dit een Star Trek film was. Daarnaast vond ik het plot niet sterk en eigenlijk zelfs nogal simpel. Het tweede uur heeft, met onder andere de klassieke oneliners en Nimoy, daarentegen toch erg veel vergoed.

8/10

mrB4real

Avatar

Voor nog geen goud

Lovebuzz

Avatar

WOW....ik had vertrouwen in deze film, maar dat ie zó sterk was had ik niet verwacht. Heerlijke film

wars140

Avatar

Hele mooie film, heb 'm in de bios gekeken. Zeker de moeite waard om te gaan kijken! :D

swompie

Avatar

Vandaag in de bios gezien op de premieredag. Zeer goede film met vooral schitterende special effects. Een absolute must see voor in de bioscoop, die thuis op de bank al een stuk minder zal overkomen. Verhaal is deze keer ook niet flinterdun, je moet af en toe zelfs goed opletten om erbij te blijven (heden vs. toekomst). Een aanrader dus.... (9/10)

Lovebuzz

Avatar

Volgens mij gaat ie gewoon leuk worden

Rudebox

Avatar

Heb de trailer gezien, misschien wel leuk voor een avondje op de bank. Geen bios in ieder geval...

Moories

Avatar

Spitse oortjes of niet, toch zie ik nog steeds sylar (Heroes) voor me, ben wel benieuwd wat dit gaat worden. Vond de trailer die ik pas zag nog niet zo heel goed, maar goed, daarvoor is het een trailer.

Patrick

Avatar

Lijkt me wel wat. Beam me up Scottie!