Lady in the Water (2006)

It's in the back yard.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Na een tijd weer eens gekeken. Vind dit de eerste echt zwakke film van Shyamalan. Ik sta best wel open voor fantasierijke en ongewone verhalen, maar deze film is erg pretentieus, abstract en gekunsteld. De sfeer in de film heeft best wel wat en je hebt het gevoel dat er een leuke film in had gezeten als het op een beetje andere manier gedaan was. Het leukste vind ik nog die 'scrunts' - een soort 'graswolven', die zien er leuk uit en er gaat een zekere dreiging van uit.

benjamin

Avatar

Het begin van de neergang van Shyamalan die zelfs van distributeur moest veranderen om dit zelfverheerlijkende en flauwe verhaaltje uitgebracht te krijgen. Niet dat dat het waard was....

Roger

Avatar

Zoals hierboven al werd gezegd, je moet er voor openstaan, anders boeit de film niet, ik ben een Giamatti fan dus ik ga de film weer kijken.

Annefleur

Avatar

Krijg zoveel verschillende verhalen te horen over deze film! :/ Al zijn het meer negatieve dan positieve meningen!

Simon-Stravers

Avatar

Heerlijke film; maar uitsluitend weggelegd voor de gelukkigen die openstaan voor fantasie en sprookjes. Al is dit absoluut geen kinderfilm! Alle onderliggende boodschappen en met name de sfeer zijn prachtig.

Mcjansen

Avatar

Lady in the Water is in mijn ogen één van de meest briljante films van Night. Je gaat in het verhaal mee of niet, het wordt verteld als een sprookje, alles is mogelijk, en uiteraard bevat ook deze film veel meer achterliggende gedachten dan op het eerst oog lijkt. Ik zeg ga deze kijken, en laat je mee slepen door de fantasie van Shyamalan en de geweldige cast!

Dinie

Avatar

Waardeloze film, gaat nergens heen, snel in elkaar gekrabbeld en geplakt. Niet de moeite waard van het bekijken, terwijl ik toch echt wel van fantasy films hou.