Legend (1985)

This is such stuff as dreams are made of. This is Legend.

discussie

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

basileus

Avatar

Supergoede film. Donkere setting maar zeer boeiend.
Supergeweldig met de filmmuziek van Jon & Vangelis en Tangering Dream.

Heeft iemand een kopie or origineel met deze muziek voor mij ??
Klaas

MegaMarsvin

Avatar

Aardige fantasy film. Tom Cruise speelt de rol precies zoals hij al z'n andere rollen speelt maar het verhaal is voor de verandering meer dan alleen maar een Tolkien rip off en wordt niet overdreven kinderachtig (zoals de meeste fantasy films) weergegeven.

Unicron

Avatar

Thanks!...

Twoflower

Avatar

Unicron "Beste mensen, wie weet toevallig de naam van een andere jaren tachtig fantasy film waarin met poppen geacteerd werd. Elfen die opgejaagd werden door monsters enzo.Tja jeugdsentiment he... gehehehe"
The Dark Crystal

Unicron

Avatar

Beste mensen, wie weet toevallig de naam van een andere jaren tachtig fantasy film waarin met poppen geacteerd werd. Elfen die opgejaagd werden door monsters enzo.Tja jeugdsentiment he... gehehehe

Filmp@ssie

Avatar

Een van de eerste fims van Tom Cruise waarin Cruise te pruimen is, goede fantasiefilm.
Zelf wil Tom Cruise aan deze film niet herrinnerd worden wat ik frapant vind aangezien hij de meest overgewaardeerde acteur is.

interbob

Avatar

Een van de allereerste van Tom Cruise, zelfs nog vóór Top Gun. Hoewel eigenlijk bestemd voor kinderen, is de film het bekijken waard, vooral door de mooi ingekaderde feeërieke omgeving. De beelden met de eenhoorn zijn inspirerend.

emperor

Avatar

Heerlijke zondagavond film!
[rating 5]

Pieternel

Avatar

Visueel helemaal OK.
Zeker een mooi sprookje! Mijn favoriet is natuurlijk Darkness die totaal onherkenbaar gespeeld wordt door Tim Curry. Smiley face
Het sprookje heeft een wat donkere setting, maar dat draagt alleen maar bij aan de sfeer.
Zeker een keer kijken!

Rooster

Avatar

Hele mooie Sprookjesfilm van mijn favoriete regiseur. Lijk wel een beetje op the Never Ending Story alleen wat donkerder en minder lief. Simpel verhaal maar de sets zien er gewoon heel erg goed uit (zoals in alle film van Scott)
[rating 4]