Year One

Year One (2009)

Meet your ancestors

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pinballrockstar

Avatar

Echt leuke film,dure set met mooie details,heb een topavond gehad met een grote bak popcorn

TearsinRain

Avatar

Hoogtepunten van deze film waren de poep, scheet en plas grap. De rest was bagger, zonde want veel goede acteurs en Harold Ramis moet normaliter toch ook beter kunnen.

notReal

Avatar

Met wat bijbelkennis en relativeringsvermogen helemaal niet onaardig. Bovendien vol bekende gezichten, wat meestal inhoudt dat 'Hollywood' zelf er (ten tijde van het script) ook wel de aardigheid van in zag..

Lord Voldemort

Avatar

Ik ben nooit streng voor komedies en kan zelfs nog lachen om de Superhero movie en Epic movie troep, maar dit vond zelfs ik niet grappig. Jack Black heeft mijn inziens betere rollen gespeelt en die nerd-jongen die tegenwoordig in elke komedie zit, was ook niet veels soeps.
Mijn 4/10 is nog mild.

Edwinem

Avatar

benjamin "Natuurlijk moet je dit niet serieus nemen, maar ik heb in de hele film geen enkele echt grappige mop gezien en dat is wel essentieel in een komedie."

inderdaad, af en toe een droge opmerking maar meer ook niet.
grote verkleedpartij die zichzelf gelukkig niet serieus neemt.
2/10

benjamin

Avatar

Natuurlijk moet je dit niet serieus nemen, maar ik heb in de hele film geen enkele echt grappige mop gezien en dat is wel essentieel in een komedie.

timdekw

Avatar

Misschien was ik in een melige bui, maar ik heb echt krom gelegen van het lachen. Vooral toen Michael Cera over zichzelf heen piste, ik kwam niet meer bij.

Het is een hele flauwe film, maar heb me kostelijk vermaakt en dat zonder maten, biertjes en popcorn.

HaroldAndKumar

Avatar

Niet serieus nemen. Met wat maten, biertjes en popcorn erbij kijken en lachen.