Gran Torino

Gran Torino (2008)

discussie

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rebel1984

Avatar

Echt geweldige film!
Ik kan hem een ieder aanraden.

Clint Eastwood op zijn best!

Mikw

Avatar

Mooi neergezet karakter van Clint en de interactie met zijn buren vindt ik ook zeer vermakelijk. Verhaal over een man die nog normen en waarden heeft ook al is die racistisch aangelegd (geworden), en ook in deze rol weer geen enkele bullshit pikt. Oudere man in slechte gezondheid in een achteruit gegane buurt en met waardeloze familieleden. Van genoten.

Fritz

Avatar

Respect voor deze film en uiteraard Clint E. Normaal ben ik geen drama liefhebber, maar deze film zit strak in elkaar en is voor iedereen aan te raden.

JamesBond

Avatar

Heb genoten van deze film! Zat ook een er mooi en ontroerend verhaal in..

1/1.000.000 Minpuntje
-Clint Eastwood praat met een hele lage sigaar stem.

freek073

Avatar

Net voor het eerst gezien, zwaar mooi geacteerd, sterk verhaal. Man man man, wat een heftige drama film van groots kwaliteit.

dablidov

Avatar

Deze film is groots in zijn eenvoud!

WD

Avatar

Oboema "Superlatieven komen me te kort. Groots geacteerd, geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood; zijn laatste project voor zijn pensioen. Ik vind het echt z'n beste werk."


Idd, wat een film.
Clint Eastwood hoord nog steeds onder de toppers, niet alleen een super acteur, maar ook een geweldige regisseur en producent.
Zijn verhaal Invictus was ook grandioos.
Deze film is zeker een aanrader, ik geef hem een dikke 9!

13woutie13

Avatar

Hele sterke one-man show van Clint Eastwood.
Zowel mooi geregisseerd als sterk geacteerd.
Het idee van de film is aardig en wordt ook best aardig uitgewerkt.
Soms mist de film nog wat ultieme diepgang.

nilofarish

Avatar

Super goede film. Echt erg dat deze film onopgemerkt aan de Academy voorbij ging. Het script en het acteerwerk is echt erg sterk in deze film. Clint Eastwood mag dan wel op leeftijd zijn maar hij is nog steeds een super goede regisseur en acteur.

Gran Torino is echt een aanrader

roobin_22

Avatar

Oboema "Superlatieven komen me te kort. Groots geacteerd, geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood; zijn laatste project voor zijn pensioen. Ik vind het echt z'n beste werk."


Op IMDb staat dat hij ''Dave Brubeck: In His Own Sweet Way'' in development heeft, wat mij de conclusie doet trekken dat hij nog niet helemaal met de fut is.. (of hij beunt nog wat bij:P)

Otmeister

Avatar

Eastwood has it... Zo heurt het.

Absurd goede film waarin Eastwood wederom laat zien wat voor een klasbak hij is. Kunnen jongere filmmakers nog wat van opsteken met de bagger die ze tegenwoordig aan de lopende band produceren.

hasekamp

Avatar

Een van de beste films uit de laatste jaren, weat mij betreft. Clint blijft topfilms maken. Alle karakters zijn geloofwaardig gespeeld en het verhaal is ook prima. I heb geen negatief moment beleefd bij het kijken naar deze film.

Oboema

Avatar

Superlatieven komen me te kort. Groots geacteerd, geregisseerd en geproduceerd door Clint Eastwood; zijn laatste project voor zijn pensioen. Ik vind het echt z'n beste werk.

kanslooz

Avatar

Wat een film, ik heb er in de bios van genoten, en Clint Eastwood speelt goed!