The Last House on the Left (2009)

If bad people hurt someone you love, how far would you go to hurt them back?

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Goede horror/thriller, een van de betere in het genre.
Prima vertolkingen ook.
Er hangt een beklemmend sfeertje over de ganse film wat de spanning ten goede komt.
Je zou denken dat je alles al hebt gezien wat betreft originaliteit van de wraakmoorden, maar wat je op het einde van deze film ziet is weer een nieuwigheidje... Watch And See !!!

Tidus

Avatar

Een beetje een onnozel verhaal vind ik, maar toch wel goed spannend. De film boeit door die spanning genoeg ook al ergerde ik me aan het verhaal.

Een 6je.

Galu

Avatar

Ik was verrast door de de film. Het verhaal is het grootste minpunt maar de muziek, de acteerprestaties (vooral van de moeder), en vooral toch wel knap camerawerk zorgen ervoor dat deze film toch iets meer heeft dan z'n soort genoten...

Stalminch

Avatar

Vond dit een erg goede film, de ouders van het meisje doen alles wat je bij een normale thriller zou willen dat de personages deden.. (Beetje rare zin:P, maar wel duidelijk hoop ik)

ntt

Avatar

Sha "Of je overdrijft een klein beetje... of je hebt nog maar heel weinig films gezien, want er zijn heel veel slechtere films dan deze."


Heb niet gezegd slecht ik zei vreselijk.!
ik vind het vreselijk gedateerd als een meisje van 16 jaar in een bos op een redelijk pad niet fatsoenlijk kan rennen op haar Muil valt moeite heeft om overeind te komen en ga zo maar door je kent het wel.
Vroeger kon je dat doen,Zal zeker een of andere Hommage zijn voor de ScreamQueens uit de 70s en 80s.De film start lekker op tot het punt waar de verkrachting plaats vind.Daarvoor lijkt het plot zich nog even te wenden,Maar daarna is het gewoon een standaard verhaal van vallen en opstaan.
Heb heel wat films gezien,Voor mijn 32 Lentes ;)
En zat die zeker slechter zijn.
Maar ik geef deze film een slecht cijfer, Omdat ik de scene waarin een meisje verkracht wordt erg onsmakelijk vond.
Daarbij komt dan dat eeuwige gedoe tussen de ouders en de zieke Hillies,"Moeder pakt mes dan weer niet dan weer wel" enz enz enz......
De enige spanning die deze film heeft is het langrekken van de ouders die de boosdoeners willen straffen. Maar dat is dan ook meteen een van de grootste ergernis. Omdat het zo langgerekt is.!!!

Dat maakt voor mij deze film ERGERLIJK en VRESElIJK.

Sha

Avatar

ntt "Heb me nog nooit zo geergerd aan een film.!"
Of je overdrijft een klein beetje... of je hebt nog maar heel weinig films gezien, want er zijn heel veel slechtere films dan deze.

ntt

Avatar

Wat een vreselijke Film.
Heb me nog nooit zo geergerd aan een film.!

Deze film is om te :r