The Adventures of Tintin

The Adventures of Tintin (2011)

This year, discover how far adventure will take you.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

het spijt me, ik vind Kuifje leuk maar dit vond ik saai. Ben afgehaakt. Zal heus wel knap gemaakt zijn, maar toch. Het zingen van Bianca vond ik wel geweldig.

Moviespecialist

Avatar

The Adventures of Tintin is een erg goede film die tussen echte acteurs en animatie in zit.
Ik ben er fan van de boeken ( die ik op m'n negende begon te lezen) en vond het ook geweldig toen de film uit kwam!
Ik ben een grote fan van de film en kijk erg uit naar Prisonors of the Sun!

7.5/10

B4tmobile

Avatar

Eerlijk waar de mooiste animatiefilms die ik ooit gezien heb, alles ziet er zo super uit dat je soms gewoon vergeet dat je geen 'echte' film zit te kijken. Verder zit er een goede verhaallijn in, die ook prima te begrijpen is wanneer je de strips niet heb gelezen, al maakt dat het naar mijn mening wel nog leuker. Echt een geweldige film, heb zin in het vervolg! :E

(9/10)

Baski

Avatar

:X

movieplanet124

Avatar

Ik heb deze film gisteren gekeken ik vondt hem echt geweldig. Mooi gemaakt. Werdt mee gevoerd in de film gewoon super. en ik weet niet of iemand anders dat had maar ik vondt die slechterik van de film een beetje op stevenspielberg lijken hahaha. Maar mijn mening een dikke 10 op naar deel twee

B@chelor

Avatar

Natuurlijk heb ik vroeger een paar stripboeken gehad, maar ik was er nooit echt weg van. Heb 'm net gezien en hij is goed in elkaar gezet. Luchtige humor, leuk acteerwerk (vooral van Serkis) en uiteraard de visuele effecten. Ik dacht eerst aan een 7, maar ik geef een 8 voor de effecten alleen al.

Banned

Avatar

Gisteren gezien. Niet slecht maar ook niks meer. Animatie is zeer goed. Los van de personage zag de decors enzo er levensecht uit. De mocap techniek is erop vooruit gegaan. Avatar lijkt na 2 jaar alweer gedateerd door deze film. Probeer de film trouwens in 2D te zien. HEt 3D beeld is wazig en donker. Ten koste van de animatiepracht.

LaurensV

Avatar

Lang leve België!

JamesBond

Avatar

Wordt vast leuk! (Vast ook geen 10 waardig) Sorry, R2D2 :E

benjamin

Avatar

Galu "Hmm als het eruit ziet als James Cameron's Avatar dan zal dat wel leuk worden. Al moet het verhaal wel beter worden maar dat is zeker niet moeilijk."


Het verhaal is gewoon gebaseerd op de strips, dus dat zit wel snor.

Galu

Avatar

Hmm als het eruit ziet als James Cameron's Avatar dan zal dat wel leuk worden. Al moet het verhaal wel beter worden maar dat is zeker niet moeilijk.

Steve-O

Avatar

Hm...Tintin klinkt al beter dan 'Kuifje':9
Ik ben erg benieuwd naar die hond..