The A-Team (2010)

There Is No Plan B...They Don't Need One.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Onmogelijke opgave om het oorspronkelijke A-Team te evenaren of zelfs maar te benaderen. Je begint dus al met een 0-2 achterstand. De introductie vond ik ook erg houterig. Je had het idee dat je na een kwartier nog naar de openingstitels zat te kijken. De film ontstijgt eigenlijk nooit het 13 in een dozijn niveau en het verhaal boeit ook amper. Het draait louter om de actie-scenes. Al met al een mager zesje wat mij betreft. 6/10

hansbeer

Avatar

Wat je gaat doen bij dit soort serie-verfilmingen is bewust of onbewust vergelijken met de serie, en deze film haalt dat nivo bij lange na niet, wat overblijft is gewoon een doorsnee actiefilm, zelfs het bekende "you fool" vond ik in deze film niet leuk;

6 sterren.

JamesBond

Avatar

Super goede film!

Ben gisteren ongeveer een kwartier na het begin gaan kijken, en ben blij dat ik dat gedaan heb!

Super goede actie, een aardig verhaaltje en best wel goede vertolkingen! CGI is soms wel erg nep, en de stunts zijn wel onrealistisch maar omdat het 'The A-Team' is, mag dat ;)

Voor de actieliefhebbers een aanrader!

9/10

abruzzese

Avatar

Wat een slechte film is deze toch geworden .
Veel te verwarrende scenes / chaotische slechte verhaallijn / met genoeg goede acteurs is deze film toch jammer genoeg niet het kijken waard .
Voor mij een review cijfer 4

Stalminch

Avatar

Ik vond deze film ook echt te gek. Goed gecast, goede combinatie tussen actie en humor.. Kortom een aanrader voor iedereen die hem nog niet gezien heeft.

Het enige dat ik miste was een auto die schuin over de kop sloeg zoals dat in (bijna) elke aflevering van de serie te zien was.

Maar een goede film 9/10

Angelater

Avatar

Ik heb gemengde gevoelens, ik vond de acteurs wel leuk om naar te kijken, maar de aktie kon me jammer genoeg niet denderen. Kon er geen reet van volgen eigenlijk. Of het was te snel voorbij of het was te bibberig.
De humor mocht er wel wezen voor de rest, maar soms een beetje over-the-top waardoor de reacties van karakters een beetje raar vallen.
6*

Decepticon

Avatar

Inderdaad geweldig, erg gave actiefilm. Erg veel en lompe actie, een paar over the top scenes, maar dat hoort er wel bij, en er valt ook erg veel te lachen. Een goede verfilming van de ouwe serie, die bij deze film nu in de schaduw staat.
Ik hoop dat er nog een 2e film komt.

michaelve

Avatar

Deze film was veel beter dan ik had verwacht. Het verhaal was goed en de karakters lieten ze goed zoals ze hoorden te zijn.