Prison Break: The Final Break (2009)

Prepare yourself for the truth!

discussie

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Prison Break seizoen 1 was een sterk seizoen. Niet het niveau van een Breaking Bad, The Wire, House of Cards of Game of Thrones(om er maar een paar te noemen) want daarvoor waren de karakters te oppervlakkig en ook(met een enkel uitzondering hier en daar) vertolkt door matige acteurs.
Maar er zat een goed tempo in en het trucje met ons laten denken dat ze betrapt worden en dan toch nipt overal aan ontsnappen werkte prima.

Na een fantastische finale in seizoen 1 wordt gaat in seizoen 2 het trucje dat ik net beschreef al snel vervelen. Je weet inmiddels wel dat het goed komt en buiten de gevangenis wurgen ze zich wel heel erg in allerlei bochten om al die karakters maar in spannende situaties te krijgen en om ze elkaar keer op keer te laten tegenkomen.
Toch nog prima vermaak.

Maar seizoen 3 en 4 zijn gewoon pure bagger.
De ongeloofwaardigheid wordt steeds erger, de karakters vervelen steeds meer en beroerde acteerprestaties vallen steeds meer op. En het verhaal(weer een gevangenis en dat gezeik rond Scylla bemachtigen) is ook te slecht voor worden.

Deze film gaat gewoon verder op dat lachwekkende niveau. Nu mag zijn chick(die zogenaamd dood was in seizoen 3,kijkers werden gewoon genaaid) de bajes in en komt natuurlijk weer een bekende tegen. De dood van Scofield doet je niks en blijkt nu met seizoen 5(die ik niet gezien heb) ook weer een leugen voor de kijkers (zullen er vast een paar intrappen die blij zijn dat Scofield nog leeft)
Ook de titel van deze film blijkt een leugen achteraf...

Klote film,een 1.

Edwinem

Avatar

Allemaal te vergezocht, had het gewoon zo na die 4 seizoenen gelaten.