Resident Evil: Afterlife

Resident Evil: Afterlife (2010)

She's back...And she's bringing a few of her friends.

discussie

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Magalaan

Avatar

Onverwacht goed voor een game film die meestal slechts een snelle aaneenrijging van zinloze actie zijn. Hier ligt het tempo gelukkig wat lager en is er wat meer verhaal.

jaime91

Avatar

ScatyFan "Het is wel iets meer dan dat, anders hadden ze er net zo goed een horror film ervan kunnen maken. :P
Het hoofd verhaal is dat de virus is ontsnapt ect. en hier wou ze wraak nemen op de umbrella team omdat ze op haar telkens jagen.
In deze reeks werd ook duidelijk gemaakt waardoor de virus is ontsnapt en waarom het is gemaakt.
Maar ik geef je grote gelijk het is een actie film met coole gevechten en waar je jezelf prima vermaakt."

Met alle respect maar de Resident Evil films ga je niet kijken om het verhaal. Daar valt namelijk genoeg op aan te merken. Ik ben wel blij als Anderson eindelijk klaar is met deze reeks, omdat hij de games absoluut geen recht toe doet en ik zo graag een regisseur wil die dat wel doet.

Het is allemaal nogal veel van hetzelfde, en kan zoveel beter! Ik heb wel het idee dat ik de reeks wat hoog beoordeel, omdat het script echt ondermaats is maar ik weet niet waarom maar vermaak me hier toch mee. Dus vandaar dat ik wat hoog zit met mijn cijfer.

ScatyFan

Avatar

Tarkus "Alweer een prima deel van een van mijn favoriete filmseries.
Ik ga er mee akkoord dat veel is afgekeken van 'The Matrix' in deze film, maar daarom moet men het verhaal op zich niet veroordelen.
Het zit alweer boordevol actie met een goed scenario, niet hoogstaand, dat geef ik toe, maar moet dat dan altijd. Ik bekijk deze filmen puur voor het plezier en dat geven ze me.
En als fan van Milla Jovovich doet ze het hier ook goed, alsook de andere dame Ali Larter, en natuurlijk (Prison Break) Wentworth Miller niet vergeten.
Ik heb de film bekeken in 2D, maar je ziet duidelijk dat hij is opgenomen met 3D techniek, maar toch zijn de beelden ook in 2D adembenemend in sommige scènes.
Kortom: als men op dit elan voort gaat mag er gerust nog een 5de en misschien wel 6de deel komen."


Het is wel een copy inderdaad, maar als je de baas gevecht bekijkt van de game is die exact het zelfde als van de film. (De bril wordt bij beide gegooit naar Chris, de sprong is bijna het zelfde, het beet pakken van chris, het gooien ect. dus dan is eigenlijk de game zelf meer een copy van Matrix.)

ScatyFan

Avatar

jaime91 "Ook deze film bevat net als de eerdere delen genoeg actie om je geen moment te vervelen. De actiescenes zien er heel netjes uit (vooral in slow motion) en qua verhaal gaan ze netjes door waar ze gebleven waren alleen is dit niet iets wat je niet eerder gezien hebt. Het draait gewoon om overleven en zombies killen meer dan dat hoef je hiervan niet te verwachten. Milla is nog steeds badass en Ali Larter is opnieuw ook prima in haar rol als Claire Redfield. Waar ik meer problemen mee heb is Wentworth Miller als Chris Redfield. Hij lijkt namelijk vrij weinig op het personage uit de game, alleen qua stem komt hij een beetje in de buurt maar qua looks totaal niet. Ook zijn overall vind ik maar raar en lelijk. Gemiste kans wat mij betreft.

Je moet hier verder ook niet meer van verwachten dan wat je in eerdere delen hebt gezien. Zoals ik al zei het draait vooral om zombies killen en overleven, niet meer niet minder."


Het is wel iets meer dan dat, anders hadden ze er net zo goed een horror film ervan kunnen maken. :P
Het hoofd verhaal is dat de virus is ontsnapt ect. en hier wou ze wraak nemen op de umbrella team omdat ze op haar telkens jagen.
In deze reeks werd ook duidelijk gemaakt waardoor de virus is ontsnapt en waarom het is gemaakt.
Maar ik geef je grote gelijk het is een actie film met coole gevechten en waar je jezelf prima vermaakt.

secret1994

Avatar

Ik vond het redelijk goeie film mr vond de eindvechtscene wat slapjes,gwn mes in arm,ff in de kop schiete... waarom pakken ze geen groot monster...maar dan echt gigantisch groot?

KeesjeNL

Avatar

Het was meer de aankleding die ik goed kon waarderen. De sfeer zit er goed in, daarvoor petje af. Erg jammer dat er steeds een mislukt fotomodelletje probeert mee te acteren, maar er echt geen drol van bakt.

Een Golden Raspberry voor Milla Jovovich, ik ken géén slechtere actrices...

Acer

Avatar

Zal wel aan mijn smaak liggen, maar vond de film toch wel een teleurstelling. En ben echt niet zo kritisch, wat films betreft. Denk dat het voor de fans, wel weer fijner is. Voor de gemiddelde kijker, zal het een matige film zijn.

DashX

Avatar

Heb de film al gezien. Het was een redelijke vermakelijke film. Het mist jammer de spanning van deel 1, want er zat geen moment spanning in. Deel 1 blijft de beste deel van de Resident Evil reeks. Als een fan van Resident Evil moet je deze toch gezien hebben.

Er komt nog een sequel met Jill Valentine

movieandtvfreak

Avatar

Heb hem gezien en is erg vet.
Goede actie, mooie stunts en wrede zombie's.

Het verhaal is jammer genoeg wel wat minder, maar zeker een 7 waard

Edwinem

Avatar

Remedy "Cool, waarschijnlijk met een meid van de series heroes. ik hoop dat het nieuwe deel een verbetering word van de vorige 2 delen."

die meid van de serie heroes was daarin echt zooo irritant, hoop dat ze het hier wat beter doet

Remedy

Avatar

Cool, waarschijnlijk met een meid van de series heroes. ik hoop dat het nieuwe deel een verbetering word van de vorige 2 delen.