Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Ghost Rider: Spirit of Vengeance (2011)

He rides again.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Magalaan "Ik vindt het tweede deel zeker niet beter dan het eerste deel.

Het hele verhaal is verder een aaneenrijging van slecht uitgewerkte filmclichés. Dit is bedroevende troep gemaakt met een groot budget en dure acteurs. Het wordt tijd dat ze in Hollywood wat minder coke gaan snuiven."


57 miljoen valt best mee voor een blockbuster

Coeck

Avatar

Als stoere vent is een verkeerde keuze gemaakt om Nicolas Cage hiervoor te casten. Met zijn gezicht als een droevig paard wekt hij meer meelij dan kracht.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Dan vind ik Batman & Robin echt veel leuker juist. Is slecht maar leuk slecht imho."

Nee vind beide van hetzelfde bagger niveau. Kan ook niets leuks aan Batman & Robin ontdekken.

Frietgezicht

Avatar

Dan vind ik Batman & Robin echt veel leuker juist. Is slecht maar leuk slecht imho.

jaime91

Avatar

Frietgezicht "Wat een klote film en de 3 sterren totaal niet waard die die in de recensie hier op FT krijgt.
Ik vond deel 1 beter en die zou ik al hoogstens 2,5 ster geven.
In de recensie staat dat het positief is dat in tegenstelling tot deel 1 deze film zichzelf niet serieus neemt maar dat deed die juist wel. Ja,er zaten wat geintjes tussendoor(pissen, praten over duivel die mensen overneemt en dan een pic van Jerry Springer zien) maar buiten dat nam de film zichzelf grotendeels wel serieus.

Ik irriteerde me aan het camerawerk,leek wel of Cage zelf de camera vasthield want hij zijn Blaze leek wel een junk op zoek naar crack. Ben fan van Elba en die deed niks verkeerd maar die had nooit mee moeten doen.
Ik kreeg plaatsvervangende schaamte toen vanuit het niks een pijnlijk falende zogenaamde emotionele scene kwam waarin Cage huilend de reden van de pact verteld(uit egoisme,niet voor ze pa)
De moeder van het kind is ook een lachertje,nergens komt er voelbare overtuigende emotie vandaan als het kind in gevaar is.

De actie is boring,vaak zijn het wat figuranten die geen partij kunnen bieden tot paar minuten voor tijd.
De 2 badguys zijn ook matig(niet door de acteurs)
Eentje is de hele film niet in de buurt,de ander zou zo een badguy in bassie en adriaan kunnen zijn,gaat totaal geen dreiging vanuit(zelfs niet nadat die extra powers krijgt van de 1ste badguy i mentioned.
Wat blijft erover? Verhaal begin ik maar niet over,ook bagger.
Met moeite uitgekeken en helaas dus weer een Cage-film die kut is."

Ben het helemaal met je eens. Wat een BAGGER! :r Jij hebt eigenlijk alles al prima verwoord. Deel 1 was al niet al te best, maar hier heb ik gewoon geen woorden voor. En ik wil hier ook niet teveel woorden aan verspillen.

Ik heb zelden dat ik een film niet kan uitkijken, maar hierbij had ik dat. Ondragelijk. En what the fuck deed Idris Elba hierin??? Cage heeft veel troep gemaakt maar dit is toch wel zijn dieptepunt.

Als ik hem tot slot in 1 zin zou moeten omschrijven. Precies hetzelfde niveau als Batman & Robin.

B0ris

Avatar

En ja hoor Nevildine en taylor flikken het weer, wat een verschrikkelijk verhaal! ik ga nooit meer naar een film van die 2.
De effecten waren wel waren wel oke maar het verhaal ging echt helemaal nergens over. Die opa van een nicola$ kan er ook beter mee uitschijen. Lachwekkend slecht.

johnwayne

Avatar

Gewoonweg 'a big piece of shit' met wederom een overdreven schmierende Cage, die z'n zoveelste flutfilm op rij aflevert. Niet leuk, niet spannend, maar wel slecht en verspilling van tijd en geld.

SeanDeNiro

Avatar

Wat een waardeloze film. De effecten waren wel goed maar door het bespottelijke "verhaal" kwamen die ook niet tot hun recht. Cage speelt zijn rol met plezier maar ook dat komt niet geheel tot zijn recht.
Zonde geld film en niet waard te downen. De trailers laten alles al zien en kosten niets om te bekijken.

Volksplein

Avatar

Zwak verhaal, zwakke actie, humor om niet te lachen. De dingen die in de fik vlogen omdat ghost rider ze bestuurde zagen er dan wel weer vet uit. 4/10