The Musketeer

The Musketeer (2001)

As you've never seen it before.

discussie

23 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Wat zijn er toch veel van die musketierfilms als je erover nadenkt.

En ze worden ook steeds in Duitsland gemaakt, die laatste ook al.

Filmp@ssie

Avatar

ash_ "IMDB werkt met gewogen gemiddelden, ze bereken het punt echt niet door de som van alle stemmen te delen door het aantal stemmen (wat hier volgens mij wel gebeurt). En gezien hun enorme userbase geeft hun punt IMHO nog steeds een beter beeld van de kwaliteit van een film dan het punt hier op FT. Over het algemeen ben ik het ook vaak eens met de punten op de IMDB, en helaas kan ik dat (nog?) niet zeggen over de punten die hier worden uitgedeeld.

En over de genuanceerde waarderingen hier: denk je echt dat hier ook niet meestal of heel hoog of heel laag gestemd wordt? Er is zeker een groep gebruikers die een genuanceerde mening probeert te geven (niet alleen in punten maar vooral ook in woorden) maar wat ik denk dat een merendeel is, komt ook niet verder dan 'superfilm dus ik geef een 10' of 'k*tfilm dus ik geef een 1'.

Just my $0.02."


JUIST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

martijn

Avatar

Statistisch gezien maakt het niets uit of je nu in eenen en tienen stemt of met vijfen en zessen, mits er maar voldoende response is

Awas Iku Setan

Avatar

Amusante avontuurlijke film , met een knipoog op Wire-Fu vechtscene's , Heel leuk

ash_

Avatar

Mook "En de prijs voor minst cynisch bewuste gebruiker gaat naar... grapje, maar ik denk niet dat het letterlijk bedoeld was. ;)"


Kan zijn, maar als ik dat niet door had dan heb je kans dat er meer mensen zijn die dat niet door hebben. En het is overigens sarcasme, niet cynisme :p

Mook "Daar ben ik het niet mee eens. De meerderheid van IMDB gebruikers stemt namelijk niet op een één tot tien schaal ook al is dit wel de puntentelling - ze stemmen één OF tien. Bekijk de gedetailleerde cijfer pagina's maar eens. Dit waarschijnlijk om de Top 250 zo sterk mogelijk te beinvloeden. Geef mij dan maar de iets meer genuanceerde waarderingen van het FT publiek. :D"


IMDB werkt met gewogen gemiddelden, ze bereken het punt echt niet door de som van alle stemmen te delen door het aantal stemmen (wat hier volgens mij wel gebeurt). En gezien hun enorme userbase geeft hun punt IMHO nog steeds een beter beeld van de kwaliteit van een film dan het punt hier op FT. Over het algemeen ben ik het ook vaak eens met de punten op de IMDB, en helaas kan ik dat (nog?) niet zeggen over de punten die hier worden uitgedeeld.

En over de genuanceerde waarderingen hier: denk je echt dat hier ook niet meestal of heel hoog of heel laag gestemd wordt? Er is zeker een groep gebruikers die een genuanceerde mening probeert te geven (niet alleen in punten maar vooral ook in woorden) maar wat ik denk dat een merendeel is, komt ook niet verder dan 'superfilm dus ik geef een 10' of 'k*tfilm dus ik geef een 1'.

Just my $0.02.

Mook

Avatar

ash_ "Pardon? Het IMDB cijfer is het cijfer zoals dat op de Internet Movie Database (imdb.com), de grootste filmsite op het Internet, te vinden is. Dat heeft helemaal niks met Maurice de Hond te maken. "


En de prijs voor minst cynisch bewuste gebruiker gaat naar... grapje, maar ik denk niet dat het letterlijk bedoeld was. ;)

ash_ "
Het FT cijfer wordt bepaald door de gebruikers van FilmTotaal. Over het algemeen is het IMDB cijfer betrouwbaarder (want IMDB heeft veel meer gebruikers en geeft daardoor beter de gemiddelde mening over een film weer) maar je kunt het best totaal niet met zo'n cijfer eens zijn."


Daar ben ik het niet mee eens. De meerderheid van IMDB gebruikers stemt namelijk niet op een één tot tien schaal ook al is dit wel de puntentelling - ze stemmen één OF tien. Bekijk de gedetailleerde cijfer pagina's maar eens. Dit waarschijnlijk om de Top 250 zo sterk mogelijk te beinvloeden. Geef mij dan maar de iets meer genuanceerde waarderingen van het FT publiek. :D

TeeCee

Avatar

GIsteren met mijn vriendin meegekeken. Het verhaal was wel aardig, maar door alle 'special' effects en de slechte acteurs was het doorbijten. Ik heb echt in een deuk gelegen aan het eind. Nog nooit mensen zo snel zien klimmen en het eind gevecht was een hele slechte kopie van een Japanse samurai film (kan ff niet op de naam komen)

CAGE

Avatar

Oeps, en ze speelde in American Pie 1 ook ja! Smiley face

CAGE

Avatar

Jip. Je bedoelt toch Mena Suvari? Klik maar op haar naam boven bij de cast dan zie je al haar aankomende filmrollen en eerdere filmrollen van haar. Druk bezig die meid. American Pie 2 was het dus voor de duidelijkheid. :B

Sauron

Avatar

Haha, ik vond de vergelijking met Maurice de Hond toch wel mooi:y

Nahjah, ik heb net de film gezien, en ik vond em best wel leuk eigelijk8-) Als je voor de rest niet op de details lette:P Want hier en daar hebben ze het toch wel heel erg mooi gemaakt.
Maar ik zat wel te genieten.

Zat die ene griet ook niet in American Pie?

nokid

Avatar

Nou ja, een 4,4, 't is misschien geen Pulp fiction, maar ik vond het geen tijdverspilling, en dat is al heel wat.

mistelhensz

Avatar

Ik ben het totaal niet eens idd, ik zat meer aan een 8 te denken. kijken!! :-S leuke film voor de rustige donderdag avond 8-)

ash_

Avatar

Breug "imdb-cijfer is het cijfer volgens een onderzoek van Maurice de Hond."


Pardon? Het IMDB cijfer is het cijfer zoals dat op de Internet Movie Database (imdb.com), de grootste filmsite op het Internet, te vinden is. Dat heeft helemaal niks met Maurice de Hond te maken. Het FT cijfer wordt bepaald door de gebruikers van FilmTotaal. Over het algemeen is het IMDB cijfer betrouwbaarder (want IMDB heeft veel meer gebruikers en geeft daardoor beter de gemiddelde mening over een film weer) maar je kunt het best totaal niet met zo'n cijfer eens zijn.

Breug

Avatar

Ft-cijfer is belangrijker dan imdb. imdb-cijfer is het cijfer volgens een onderzoek van Maurice de Hond. Dat klopt altijd voor geen meter.

Inferno

Avatar

Ja ik ben hier pas nieuw geregistreerd snap niet echt veel van die cijfers wat houd ft-cijfer in en wat houd IMDb-cijfer in wat is daar het verschil van?

laguitara

Avatar

Gewoon niet naar kijken...kijk maar bij FT

Inferno

Avatar

Als dit zo een mooie film blijkt te zijn, waarom krijgt ie dan een laag IMDb - cijfer?

laguitara

Avatar

Dat wordt dan kijken vanavond

Nighty

Avatar

Paar keer gezien hijs echt vet Smiley face

darkx1986

Avatar

Wrom is deze geen tip van de dag Smiley face. zie er wel wreed uit

kroonkurk

Avatar

INDERDAAD! hele vette trailer, maar ben benieuwd of die niet een beetje over the top is. Ik ga hem wel kijken!

Jelko

Avatar

Damn, die trailer is me toch vet !

Toch maar ff bekijken dacht ik zo !!! :D