Up in the Air (2009)

Arriving this December

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Liptonpome

Avatar

Het feit dat die ene vrouw juist een heel gezin was vond ik juist een minpunt dat bij mij de hele gedachte van de film heeft overheerst, ik vond het een te makkelijke complete wending aan het verhaal, het was logisch dat het zou gebeuren

Galu

Avatar

De film was wel leuk en een zeer goed scenario, montage en camerawerk. Maar er is nu nog geen enkele oscarkandidaat waarvan ik zei hmm amai das echt een oscar waard. An education, precious en a single man moet ik ng bekijken. Maar al de rest was geen oscar waard.

MLB

Avatar

Goede film vanwege sterk acteerwerk, maar het is niet echt een komedie. Heeft wel humor, met name in het begin, maar wordt op een gegeven moment drama. Maakt dat de sfeer niet echt positief blijft.

Seba1991

Avatar

Een film dat u een goed gevoel geeft Smiley face

Edwinem

Avatar

setheelen "geweldige film!! Anna Kendrick speel haar rol SUPERGOED!! :E beginnen in Camp en Twilight en nu naast zo'n fantastische acteurs mogen staan.. George Clooney en Vera Farmiga waren ook opnieuw héél erg sterk, allemaal verdiend genomineerd voor alle awards waarvoor ze genomineerd waren ;) man, dat einde dat George Clooney bij Vera Farmiga gaat aankloppen en blijkt dat ze al een gezin heeft - I was like 'Crap, you fucking bitch!' "

het ergste was nog dat ik dat totaal niet zag aankomen, wat een stoephoer
HELE goeie film, clooney speelde erg goed, de rest trouwens ook.
aardig wat lach momentjes, en wanneer je hem tot inkeer ziet komen denk je: aaahh deze film kan niet meer stuk