Piranha 3D (2010)

Two million years of evolution. One perfect killer.

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

Waardeloze film!

Je bespaart je 85 waardevolle minuten van je leven door deze film niet te kijken! Heb hem na 45 minuten uitgezet, echt waardeloos!

2/10

martintielemans1995

Avatar

De film voldeed wel aan mijn verwachtingen en het leverde zelfs meer op. Mooie vrouwen ook :D 7/10

DennisAmerica11

Avatar

Wel een degelijke film. 1 x zien, daarna wel weer gehad.

Banned

Avatar

Lukas "Ik heb de film gisteren gezien en vond hem gewoonweg slecht. Slap en voorspelbaar verhaal, 3/4 van de film was enkel "HAPHAPHAP" en de rest was naakt. Verder waren de special effects die als special effects moesten doorgaan helemaal niet special."


Er is een verschil tussen Visual effects en Special Effects. Je doelt wss op de visual effect. Special effects zijn effecten die op de set plaatsen vinden.De rest komt uit de computer.

pringles

Avatar

Vermakelijke pulp, niets meer, niets minder

kevinvdk

Avatar

Heb hem gisteren bekeken op blu ray en ik vond hem goed heb paar keer goed verschoten

Lukas

Avatar

Ik heb de film gisteren gezien en vond hem gewoonweg slecht. Slap en voorspelbaar verhaal, 3/4 van de film was enkel "HAPHAPHAP" en de rest was naakt. Verder waren de special effects die als special effects moesten doorgaan helemaal niet special.

Danielvk

Avatar

Die cover is zo gejat van Jaws

Acer

Avatar

Helemaal juist, bloot, bloed en actie. Nu maar snel hopen op een vervolg, want vond het reuze spannend. Wat mij betreft gewoon een topper !

Oboema

Avatar

3D, piranha's, gore en tieten. Zal wel een grote hit worden.

5/10 (voor de gore B-))

DashX

Avatar

Is maar waar je van houdt: veel bloed, bloot etc

marcjeb

Avatar

8/10

Voor dat de film uitkwam zou ik hier nooit heen zijn geweest, maar door veel goed commentaar op de film toch maar heen gegaan.

De film is precies zoals die hoort.. en die lichamen zagen er vreselijk(goed) uit allemaal.. wat nasty haha.
Verhaal was er niet, alleen vermaak.. en erg veel bloot :p

benjamin

Avatar

Er zit veel bloot en bloed in, maar dat kan nu echt wel iedereen maken. Voor die prijs (meer dan 10 euro want in 3D) mocht het toch wel minstens een beetje meer zijn. Niet dat ik van zoiets niveau van een Shakespeare verwacht, maar dit is wel echt te dom.

setheelen

Avatar

HaroldKumar "Dit is sowieso de beste film over 3 miljoen jaar oude killer piranhas in 3D ooit gemaakt. Punt uit. Een 7/10. Heerlijk komisch, sexy en bloederig vermaak."


Volledig mee eens!! Net gezien en ik vond het écht geweldig - de zaal zat halfvol en ik hoorde iedereen positief over de film praten :E

HaroldKumar

Avatar

Dit is sowieso de beste film over 3 miljoen jaar oude killer piranhas in 3D ooit gemaakt. Punt uit. Een 7/10. Heerlijk komisch, sexy en bloederig vermaak.