National Treasure

National Treasure (2004)

The greatest adventure history has ever revealed.

discussie

43 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviespecialist

Avatar

National Treasure is voor mij een van de betere avonturen films.
Het verhaal van de film is erg goed bedacht en ook de special effects zijn helemaal in orde. Nicolas Gage vind ik in de film goed spelen en het is dan ook mijn favoriete film van hem.
National Treasure is een goede avonturenfilm die ik zeker aanraad!

7.0/10

jaime91

Avatar

Batman4 "Vermakelijke film!

Ik hou altijd wel van films die met de geschiedenis te maken hebben, en deze hoort daar mooi bij... Het is een lekkere actiefilm met een beetje geschiedenis erin verwerkt..

Cast is goed, en ik vind Nicolas erg overtuigend. Diane Kruger is ook mooi als het vrouwelijk schoon in deze film..

Naar mijn zeggen een film die je een keertje gezien moet hebben als je van dit soort films houdt!

8/10"


Helemaal mee eens! Heel vermakelijk, goede acteurs vooral Sean Bean is top als badguy en Justin Bartha doet het als komiek ontzettend goed! Heb me krom gelachen om de grappen in deze film en dat wisselen ze mooi af met actiescenes en wat geschiedenis.En vooral het heist gedeelte wat in deze film zit vond ik top, erg goed gedaan! Een van de betere films met Nicolas Cage.

DVD-maniac

Avatar

Leuke standaard avonturenfilm waarbij de meeste dingen voorspelbaar zijn. Maar eerlijk gezegd vond ik Nicholas Cage nogal saai en gevoelsarm overkomen maar Justin Bartha (Riley) compenseert dat weer een beetje 'I know what it is... a snorkel!' 'Is it... a million dollar mehrschaum-pipe?'. Niet dat het zou draaien om humor maar het geeft de film wel meer kleur.

Oboema

Avatar

Aardige kinderfilm. Het is toch een kinderfilm? Ik krijg namelijk een ernstig "Bassie en Adriaan en de verborgen schat"- en "kijk uit, daar komen de boeven"-gevoel :E
6/10

WoUtoMatiC

Avatar

verani "ben egt benieuwd heb veel goeds erover gehoord dus ik ga hem maar eens bekijke
jammer da steeds van die oudjes erin ga spelen"

Ik denk dat dit helemaal jouw film is!
Ooh, sorry. Ik zal het even vertalen:
denk da jij hem egt keigaaf vint en lauw en so

Maar ik sla ff over.

chrissie107

Avatar

Er zijn niet veel films waar ik bij in slaap val.
Deze helaas wel. Het gaat allemaal slaapverwekkend langzaam.

Het is één aaneenschakeling van toevalligheden en onbegrijpelijkheden waardoor Cage weer een puzzel kan oplossen en dat de film weer doorhobbelt naar de volgende puzzel.

GREAT gevechtsfilm fan

Avatar

Behoorlijke film
cage maakt wel altijd goede films dus deze ook
de 2den vindt ik een beetje beter

7/10

Biff Tannen

Avatar

"Verschrikkelijke zaadfilm, wanneer wordt Nic. Cage weer is zo stoer als ten tijde van the Rock, Con Air & Face Off. Toen Nicolas Cage tenminste synoniem stond voor stoere actiefilms!"

Helemaal mee eens, ik heb hem voor de 2de keer proberen te kijken, al ben ik er nou achter dat er nog ergere Cage films bestaan (next, wtc, ghostrider, wickerman etc.)
echt ik verlang naar de jaren 90 cage!
(5/10)

Arjan

Avatar

Verschrikkelijke zaadfilm, wanneer wordt Nic. Cage weer is zo stoer als ten tijde van the Rock, Con Air & Face Off. Toen Nicolas Cage tenminste synoniem stond voor stoere actiefilms!

Meninho

Avatar

Een heerlijke film. Dik 2 uur lang maar verveeld geen moment. een soort kruising tussen Mission impossible, Indiana Jones en de Da Vinci code. Lekker luchtig, af en toe spannend en leuk geacteerd. Je kan zien dat de cast er veel plezier had. Ik kan niet wachten op de sequel!

CASINO

Avatar

Leuke film, die me van begin tot eind boeide, aanrader.. 7/10

Thiver

Avatar

cyphax "Het is inderdaad geen harde actiefilm, maar ik kan me daar niet aan storen."

Dat viel mij de eerste keer ook op; aardig wat actie maar allemaal zeer degelijk (geen Bad Boys II-taferelen hier). Slechts één flinke explosie... tamelijk uniek voor een Bruckheimer-film.

cyphax

Avatar

tukkerstein "Leuke film, destijds in de bioscoop gezien. Veel actie, maar vooral op het gebied van explosies ed., geen gevechten, het blijft allemaal wat braafjes. Toch blijft het verhaal boeien en is het best spannend. Nicholas Cage is meestal beter in zijn dramafilms dan in actiefilms, maar hier is hij ook prima.

7,5/10

Wordt vanavond (24/9/2007) trouwens onderbroken door Hart van Nederland, voor de duidelijkheid..."

Het is inderdaad geen harde actiefilm, maar ik kan me daar niet aan storen. Het is een zeer avontuurlijke film. En zeer vermakelijk. Smiley face

Thiver

Avatar

Goh, die is snel op televisie; ik kan me nog goed herinneren dat ik 'm januari 2005 in de bios zag. Lekker tussendoortje trouwens. De bioscoop geeft deze film wel enige meerwaarde, want later op dvd deed-ie me bijzonder weinig.

tukkerstein

Avatar

Leuke film, destijds in de bioscoop gezien. Veel actie, maar vooral op het gebied van explosies ed., geen gevechten, het blijft allemaal wat braafjes. Toch blijft het verhaal boeien en is het best spannend. Nicholas Cage is meestal beter in zijn dramafilms dan in actiefilms, maar hier is hij ook prima.

7,5/10

Wordt vanavond (24/9/2007) trouwens onderbroken door Hart van Nederland, voor de duidelijkheid...

Sweetlaker

Avatar

Ik vond het een vermakelijke film. Het is alweer een tijdje geleden dat ik hem gezien heb maar vond het echt zo'n typische huureendvd-zakchips-biertje-opdebank kijk film................zeg dat genoeg?

verani

Avatar

Ben egt benieuwd heb veel goeds erover gehoord dus ik ga hem maar eens bekijke
jammer da steeds van die oudjes erin ga spelen

tbone

Avatar

Wat een langdraderige but-film. Valt volledig in het niet bij Pirates of the carribean. 80% van de tijd gaat alleen maar over het dwars gezeten worden door de schurken. pfff zo krijg je wel 2 uur vol.

Michaell

Avatar

jepper "
De mijnschacht onder die kerk en dan vooral die schatkamer vond ik erg mooi gemaakt

verder is de film wel een beetje voorspelbaar
en de trailer laat een beetje te veel zien.


gewoon een leuke film geen hoogvlieger :+"


Ik vind de film juist helemaal niet voorspelbaar.

priapos

Avatar

Vermakelijke avontuur echter van deze films worden er 13 in dozijn gemaakt. Het hollywood druipt er vanaf aan het einde van de film.

Morgaine

Avatar

De film zelf lijkt me niet heel geweldig, maar ik ben wel een 'fan' van Sean Bean (Nicholas Cage vind ik dan weer helemaal niks, dat is jammer). Ik denk dat ik 'm maar eens huur als hij op DVD uit is, ik wil 'm toch wel zien.

Jean-luc

Avatar

Wat een prut-film zeg.Wel leuk voor de kids......

sky_girl

Avatar

GEWELDIGE film ! K heb me zeer vermaakt ! Grappige cast, met soms wel wat overeenkomsten met pirates of the carribean : zie jerry bruckheimer.

Leuke humor soms. AANRADER !

madmaximian

Avatar

Ik vond hem wel lachen


Hele mooie copie van "de Da vinci code"
petje af hoor T+)

PNDG1984

Avatar

Ik vond het geen slechte film maar er zaten een paar stukken in dat je denkt van nou hoe is dat mogelijk echt onreallistich maar de was geen slome film niet super maar voor een keer kijken is het niet verkeerd

Wajz

Avatar

Best okee voor het genre. Een van de betere popcornfilms van de laatste tijd. Nee, geen zinderend meesterwerk, geen toppunt van originaliteit, geen aanslag op je denkvermogen. Maar ook geen belediging voor je verstand, geen domme doorsneebagger, geen goedkoop flutproduct. Gewoon: okee.

Master

Avatar

Gotenks "iok ben zelf een cage fan, maar deze film zelf vond ik pruts man, de trailers waren inderdaad beter dan de film, achteraf had ik de trailer nog een keer bekenen (dus nadat ik de film heb gekeken) en zelfs toen dacht ik zo een vette film, maar hij valt egt tegen, gelukkig heb ik em gedownload Smiley face"
Ik had de trailer niet gezien, mischien komt het daardoor dat ik het leuker vond.:Y

Gotenks

Avatar

Iok ben zelf een cage fan, maar deze film zelf vond ik pruts man, de trailers waren inderdaad beter dan de film, achteraf had ik de trailer nog een keer bekenen (dus nadat ik de film heb gekeken) en zelfs toen dacht ik zo een vette film, maar hij valt egt tegen, gelukkig heb ik em gedownload Smiley face

Master

Avatar

Ik vond het een heerlijke avontuur film. Mischien komt het doordat ik een Cage-fan ben :E

chriznotyze

Avatar

Leuke popcorn film, maar had er meer van verwacht [rating 2.5]

AlwaysACritic

Avatar

Vond hem goed. De wendingen zijn enigszins voorstelbaar, maar wel erg goed gevonden. Zou in de werkelijkheid ook allemaal kunnen, want vrijwel alle hints die ze krijgen zijn dingen of plaatsen die je ook daadwerkelijk kunt bezichtigen of bezoeken.

spacey

Avatar

De trailer was vreselijk, waarschijnlijk de film ook. geen behoefte om deze film te zien

Dr.DarkXL

Avatar

Hmm ja ik vond het een zeer vermakelijke film, alleen juist de snelheid was tegenvallend, je verwacht er meer van, maar het sleept maar voort en de vaart zit er nergens lekker in :(

mistelhensz

Avatar

In groningen draait hij al sinds donderdag.. waarom staat dan overal 13 januari? :} anyway, mij lijkt het een hele leuke film en ik ga nog ene datum prikken dat ik de bios een bezoekje breng 8-)

BlackBurn

Avatar

Heb erg genoten van de film, het is gewoon een film waarbij je lekker in je stoel gaat liggen en verder niet te veel hoeft na te denken. Film loopt lekker door, snelheid zit er goed in en word niet echt saai. Het is niet echt een hoogstaande film kwa verhaal. Maar het verhaal is zeker wel goed uitgewerkt en goed in beeld gebracht, erg vermakkelijke film dus.

jepper

Avatar

Gisteren gezien
wel een aardige film
vooral de wendingen in het plot vond ik wel mooi
en ze konden het op een goede manier dat uitbeelden

De mijnschacht onder die kerk en dan vooral die schatkamer vond ik erg mooi gemaakt

verder is de film wel een beetje voorspelbaar
en de trailer laat een beetje te veel zien.

gewoon een leuke film geen hoogvlieger :+

Jnk18

Avatar

Ik ga er vandaag naartoe. :D :~

SunChaser

Avatar

In Leiden drait de film al, heb hem donderdag gekeken.

mieks

Avatar

Vandaag wezen kijken in Antwerpen. Leuke film. Lekker achterover zitten en kijken maar. Je wordt aardig bezig gehouden. Verhaal gaat niet diep en is ook niet altijd geloofwaardig, wel is vooral de actie in de tweede helft prima. Onderhoudende, niet te moeilijke film voor een leuk begin van het weekend ;)

Michaell

Avatar

Leuk, ga ik kijken :P:P:P:P:P

Rarara

Avatar

Deze film trekt me dus helemaaaaaal niet. ik vermoed een indiana jones-lookalike met een Cage die veel beter drama kan doen dan domme aktie. sunt :|

CAGE

Avatar

Das toch bij trailers meestal zo. Ben tenminste blij dat ie de redelijkheid wel heeft gehaald. 6,7 best een hoog punt voor een redelijke film zo. Het is een van mijn favoriete acteurs maar ik kijk hem ooit eens als ie uit is op dvd of zo. Smiley face

H. Florax

Avatar

Redelijke film. Trailer is mooier dan de film zelf.