The Fighter (2010)

Every dream deserves a fighting chance.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Falconetti

Avatar

Schitterende film, pracht verhaal. Bale heeft er echt werk van gemaakt. Ook de deleted scenes op de DVD zijn een must (o.a. met beelden van die 7 achterlijke zussen).

Banned

Avatar

Heeft deze film nog iets anders te bieden dan goeie acteerprestaties, met enkel dat positief punt laat je mij niet naar deze film kijken...

benjamin

Avatar

Er bestaan al duizenden boksdrama's, maar toch springt The Fighter er nog bovenuit, vooral door geweldige acteerprestaties. Verdiende oscars voor Christian Bale - die er al lang eentje verdiende - en Melissa (f**king) Leo.

rednitro

Avatar

Mooie film.

Christian Bale speelt de rol van ex-bokser en junk echt goed, klasse.
Mark Wahlberg Speelt de bescheiden broer erg goed.

Ik heb wel genoten van dit waargebeurde verhaal.

daarna nog even googlen naar de echte wedstrijd.
mickey ward vs neary

8/10

inimini

Avatar

Waar gebeurd. Bale zet een louche broer-vader type neer tegenovergesteld aan Wahlberg, het zacht goedaardige te bescheiden broertje, die langzaam tot bloei komt. Uit een rauw en laag milieu komend, een soort familie Flodder. Met een Rocky vechtstijl. Op Utube later de echte wedstrijden terug te halen en dan is het verrassend om weet te hebben van dit stukje echte geschiedenis. Thema's: boks, familie, relatie, biopic, verslaving, broers, moeder.

WD

Avatar

Acer "The Fighter is wel een goede film, met 2x een A-acteur kan het bijna ook niet misgaan. Bale kwam over als een eche junk, gaat heel erg geloofwaardig zijn rol in. En Markie mark heeft een echte boksers postuur, dus dat is ook heel aanneembaar. Zag verder ook een stukje, dat Mark ging sparren met de echte Mickey Ward en dat hij een behoorde stoot heeft. Aangezien het een biografie is, is het ook wederom aan te raden. Goed te kijken en krijgt een ruime voldoende."


Is idd een erg goeie film waar niet alleen Cristian Bale en Mark Walhberg erg goed acteren, maar ook de rest van de cast doet het goed, sterk acteerwerk.
Als je van dit soort films houdt, of dit gewoon een goeie film vindt moet je zeker ook eens ''Cinderella Man'' zien, film uit 2005 met Russel Crowe, wat wel een beetje te vergelijken is met deze film, alleen draait het daar wat meer om de wedstrijden, in deze film ook over de levens verhalen van bepaalde aceurs.
Een aanrader, geef hem een 9+