The Eagle

The Eagle (2010)

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

wiers

Avatar

Welke zender heeft Centurion dan uitgezonden?
Als dit het vervolg is op.

jaime91

Avatar

Tarkus "Redelijk goede film, maar ik had er toch wat meer van verwacht.
Het verhaal begint goed, maar later wordt het toch allemaal een beetje traag.
Er zitten enkele goede actiescènes in de film, maar veel te weinig naar mijn smaak.
Tegenwoordig hou ik wel van filmen die zich afspelen in het Romeinse Rijk, dit dankzij de serie 'Rome', maar deze laatste is stukken beter dan deze film.
Ook vind ik Channing Tatum niet erg geschikt voor de rol in deze prent, Jamie Bell daarentegen deed het stukken beter.
Kortom: het is een film die eens leuk is om te zien, maar een echte topper is het niet."

Hier ben ik het totaal mee oneens. De actie die erin zit is goed en zit er ook op de juiste momenten in. Het verhaal heeft mij ook weten te boeien en ik vind hem verre van traag. Ik vind het ook tof dat Bell en Tatum geen beste vrienden zijn maar gezworen vijanden vanaf de eerste minuut dat ze elkaar treffen. Dit maakt de film en de reis van Tatum namelijk ook nog spannender want alsof zijn quest al niet gevaarlijk genoeg is hij moet ook constant op zijn hoede zijn voor Bell. Want is hij wel te vertrouwen?

Wat er precies speelt tussen die 2 zal ik niet gaan verklappen maar ik vind dat dit de film juist ontzettend goed doet en extra spannend maakt en vooral anders dan de meeste films in dit genre. Verder wil ik het ook nog even hebben over de hoofdrolspelers want voordat ik de film ging kijken had ik ook al die mening dat Tatum niet in zo een film als dit past maar na 15 minuten was ik volledig om en had ie mij volledig overtuigd. Hij acteert prima en de vecht/actie scenes doet ie ook goed en zien er nogmaals prima uit. Goede keus dus,hetzelfde geld voor Bell. Hij speelt zijn rol ook ontzettend goed. Je hebt namelijk constant het idee dat hij wat in zijn schild voert en niet oprecht is. Of dit ook zo is zal ik nogmaals niet verklappen maar hij speelt dit ontzettend goed en je voelt echt de afstand en haat tussen die 2.

Een film die mij dus best wel heeft weten te vermaken en ik ben gaan inzien dat Tatum meer kan dan dat ik in eerste instantie dacht. Een goede film kan niet anders zeggen.

major malfunction

Avatar

koert "De zoveelste pompeuze kijk-hoe-stoer-iedereen-weer-is-in-deze-hollywood-productie, deze keer weer eens met romeinen erin. Met als toppunt van idioterie: die knakkers met vulkaanas over hun kop. Gaaaaaaaap."


Hehehe, ja zo'n idee kreeg ik ook al bij het zien van de trailer. De stoere jongens hebben hun GI-Joe tenuutjes dit keer ingeruild voor van die geinige romeinse pakkies waar hun olijf-geoliede spieren ook nog wat beter in uitkomen. Wel jammer dat die zuigende amerikaanse vlag niet mee mocht op deze tour. Nog een leuk alternatief einde (of begin)zou leuk zijn: een B52 die overvliegt en een hele grote bom op het geheel laat vallen.

koert

Avatar

De zoveelste pompeuze kijk-hoe-stoer-iedereen-weer-is-in-deze-hollywood-productie, deze keer weer eens met romeinen erin. Met als toppunt van idioterie: die knakkers met vulkaanas over hun kop. Gaaaaaaaap.