John Carter

John Carter (2012)

Lost in Our World. Found in Another.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MRDammann

Avatar

Een combinatie van Star Wars, Dune en Dorian Gray. Actie is goed, maar de acteerprestaties zijn matig, ondanks het jatwerk is het nog wel fijn om naar te kijken.

Frietgezicht

Avatar

Thiver "En als je goed oplet zie je ook nog even Caesars slaaf Posca en kun je het stemgeluid van Atia horen. Smiley face"


Oh nee,weet ook niet meer hoe Posca eruit ziet,door drank is mijn geheugen ook weer niet zo sterk :P

Thiver

Avatar

Frietgezicht "Wel grappig dat ik deze film zit te kijken en opeens Caesar en Marcus Antonius uit de serie Rome weer samen komen aangelopen haha."

En als je goed oplet zie je ook nog even Caesars slaaf Posca en kun je het stemgeluid van Atia horen. Smiley face

Banned

Avatar

longshot "
Kwa verhaal zijn er wel wat steekjes laten vallen. Zoals van het een op het andere moment kan John de taal van mars praten en verstaan zonder dat mij duidelijk is hoe dat kan. En als een kopie naar mars gaat dan is het een kopie en als die terug gaat dan weer terug in het origineel komen? En als een kopie naar mars gaat, moet het origineel dan niets eten? Dat soort dingen waar geen antwoorden op worden gegeven zitten mij dan dwars."


In de film zie je een van die vrouwelijke wezens nadat John Carter met de andere baby's is gewassen dat ze hem iets laten drinken waardoor hij de taal op Mars kan verstaan. John Carter vraagt aan haar wat ze hem geeft en zij zegt "The Voice of Barsoom"... Op die kopie vraag kan ik geen antwoord geven omdat dat muggenzifterij is... Als je je al gaat afvragen wat het origineel moet eten... Laten we maar gewoon aannemen dat er magie in het spel is.

DashX

Avatar

Het verhaal kon mij vanaf begin tot eind niet boeien.

Aston

Avatar

Iedereen geeft of een 7 of een 8, hoe eensgezind... Smiley face

B@chelor

Avatar

Banned "Gohja "beter" dan avatar is wil eigenlijk gewoon zeggen dat ik die groene wezens interessanter vond dan die van blauwe..."


Ik lees 't nu. Ik begreep 't eerst verkeerd. ;)

Banned

Avatar

Gohja "beter" dan avatar is wil eigenlijk gewoon zeggen dat ik die groene wezens interessanter vond dan die van blauwe...

Banned

Avatar

Edit : Ik denk dat het NIET storm zal lopen.