Contagion (2011)

Don't talk to anyone. Don't touch anyone.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GiLuX

Avatar

Goof:

er wordt tijdens een spoedberaad over de ernst van de zaak gesteld dat een gemiddeld mens zijn eigen gezicht rond de 3000 keer per dag aanraakt.

in de hele film raakt niemand ooit zijn eigen gezicht aan.

Banned

Avatar

Geloofwaardig en realistisch gebracht met goeie acteer prestaties. Mocht dit echt gebeuren. Het zou me niet verwonderen dat er net hetzelfde gebeurt van wat we in deze film zien.

Roger

Avatar

In tegenstelling tot hierboven vond ik de verhaallijn van Mat Damon zeker belangrijk, namelijk een stukje persoonlijk leed, de personages kruisen elkaar wel ergens in het verhaal en hij is de schakel tussen die van zijn vrouw en die van de onderzoekers.

11qqaazz

Avatar

Redman "Ik vond het een vermakelijke film, zeker als je geen zin hebt om na te denken. vond de verhaal lijn niet heel sterk. mensen worden ziek, mensen raken in paniek, mensen vinden een vaccin, en mensen gaan weer verder. De verhaal lijn van Matt Damon is totaal onnodig en voegt niets toe aan de film."


Daar heb ik niets aan toe te voegen....

Redman

Avatar

Ik vond het een vermakelijke film, zeker als je geen zin hebt om na te denken. vond de verhaal lijn niet heel sterk. mensen worden ziek, mensen raken in paniek, mensen vinden een vaccin, en mensen gaan weer verder. De verhaal lijn van Matt Damon is totaal onnodig en voegt niets toe aan de film.