Immortals (2011)

The Gods Need a Hero

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Zeker niet het niveau van een 300, games of thrones en ga zo maar verder maar eerder een actiespektakel vermomd in een griekse setting. het voelt allemaal iets te amerikaans aan ondanks de settings en kledij. Gewoon een vermakelijk filmpje die je niet lang zal bijblijven

6/10

benjamin

Avatar

Enkele beelden uit deze film zijn echt mooi en de actiescènes met de goden maken de verwachtingen qua visueel spektakel nog enigszins waar. En daar stopt dan ook het positieve. Het verhaal in deze film is hopeloos banaal en jammer genoeg is er niet eens voldoende spektakel om je niet vaak te vervelen. Cavill kan niks aanvangen met z'n saaie hoofdrol en de slechterik is een jammerlijke karikatuur.

Spider-fan

Avatar

Wow, deze is snel op tv. Iets langer dan een jaar sinds de release...

pringles

Avatar

Het ziet er allemaal strak uit, maar het verhaal en de acteerprestaties zijn gewoon veel minder

DashX

Avatar

Visueel mooie film. Vooral de laatste gevecht met de titanenstrijd. Maar alles ervoor was totaal niet boeiend. Toen ik de eerste keer de trailer zag verheugde ik mij echt op deze film, na wat recensies gelezen te hebben, had ik al geen hoge verwachtingen meer. Verspil je tijd en geld niet aan deze film :+ Als je toch gaat kijken, niet te veel ervan verwachten.

chocoprince

Avatar

Dat een film van Tarsem Singh er visueel goed uitziet hoef je niemand te vertellen. Een visueel genie is en blijft een visueel genie. het jammere is dat hij altijd iemand nodig heeft om een goed verhaal in de film te verwerken. blijkbaar als ik zo naar jullie luister heeft hij dit keer geen goede partner gehad.

B@chelor

Avatar

Ik ben het met meneer hierboven^^ eens. De film zelf ziet er visueel goed uit; de vechtscene tegen de titanen op het einde vond ik er erg mooi uit zien. Maar de film voelde leeg aan. Het was 't net niet. Een 6,5.