Death Race 2 (2010)

3 Days. 10 Killers, 20,000 Rounds of Ammo.

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Burtes

Avatar

Death Race 1(6.5/10) zit een redelijke verhaallijn in en verder leuke actie en ideeën. Death Race 2 na een halve film niet verder gekeken. Als deel 2 als eerste had gezien en zoals al gezegd is ´death race: the beginning' had geheten had ik een 4/10 gegeven, nu een 1/10.

Decepticon

Avatar

11qqaazz "Zou kut zijn als we alemaal dezelfde smaak zouden hebbenn, he.
Ik vond Death race een vrij zwake remake van de oorspronkelijke Death Race 2000.
Deze nieuwe film staat daar bijna los van. Het is een compleet ander verhaal.
Vandaar dat ik deze film een stuk leuker vond."
De oorspronkelijke Death Race 2000 heb eigenlijk nog nooit gezien.
Je kunt aan DR2 duidelijk zien dat het budget beduidend lager is dan de 1e met Statham, niet dat dat bepalend is, voor imo bij deze film(s) wel. Er wordt ook maar bar weinig gebruik gemaakt van de wapens aan boord van de wagens, die aangeschakeld worden door die electronische 'deksels' in de grond.

11qqaazz

Avatar

Decepticon "Deel 1 draaide idd WEL in de bios, daar heb ik hem ook gezien.
Wees niet te enthousiast, want hij lost die belofte dus echt niet in, want hij is dus ECHT NIET beter dan deel, deel 1 is by far stukken beter! Rare smaak/opinie heb je 11qqaazz.
Ze hadden deze film btw Death Race 'The Beginning' moeten noemen ipv DR2. Ik hoop dat er nog een 3e deel komt met Jason Statham."


Zou kut zijn als we alemaal dezelfde smaak zouden hebbenn, he.
Ik vond Death race een vrij zwake remake van de oorspronkelijke Death Race 2000.
Deze nieuwe film staat daar bijna los van. Het is een compleet ander verhaal.
Vandaar dat ik deze film een stuk leuker vond.

Acer

Avatar

Deze film is ongeschikt voor de gemiddelde kijker, alsof het verhaal van deel 1 in een re-make door een andere regisseur achtig gemaakt is. Nee, zeker niet goed. Voor de kijkers die houden van actie beelden en zich niet storen aan de originaliteit zeker wel geschikt.

supervinnie40

Avatar

@clemmer,

hoezo haalde deel 1 de bios niet? ik heb hem zelf hier in tilburg in de bios bekeken. geweldige film trouwens, nog heel even wachten om te zien of deel 2 zijn belofte kan waarmaken.
wel een afknapper dat statham er niet in speelt.

11qqaazz

Avatar

Beter dan deel 1.

clemmer

Avatar

Ik snap hiet helemaal niks van. deel 1 was een prachtige film viel tegen in de vs(haalde maar 80 miljoen op) in nl kwam hij niet eens in de bios. en deel 2 is een nog betere film. dus ik hoop dat hij nu niet tegenvalt of dat ze sowieso een deel 3 maken met de rol van jason statham weer als de hoofdrol.