Mr. Nobody

Mr. Nobody (2009)

If you never make a choice, anything is possible.

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MRDammann

Avatar

Film heeft mij overdonderd. Wat een geweldige film! Film als een kunstwerk, prachtig gefilmd, geweldig gespeeld. Het idee, sprak me ook gelijk aan, snap hem waarschijnlijk nog niet, maar dat komt nog wel, de film zal nog wel een tijdje in mijn hoofd blijven rondzingen. Dat is alleen maar goed.

hansbeer

Avatar

Intrigerende maar ook aparte film, die het verdere leven laat zien bij het maken van een keuze van het kind wiens ouders gaan scheiden. Wel wat rommelige overgangen maar het verhaal steekt goed in elkaar, en er worden ook wat dingen uitgelegd in docustyle. De oude man die het verhaal verteld, had ook geinige momenten vind ik. Clou; elke pad die je kiest, is het juiste pad!

7 sterren.

Falconetti

Avatar

Knappe film met fraaie beelden. Vele levensvragen worden gesteld over toeval, vrije wil, het lot, oorzaak en gevolg etc. Antwoorden krijg je niet echt, maar dat stoort niet. In de film hebben zelfs kleine keuzes vestrekkende gevolgen en maken het verschil tussen een rottig leven of geluk. Zeer de moeite.

Banned

Avatar

Prachtige film gemaakt door een vrijzinnige en goeie cineast! Een film die duidelijk maakt dat losse ideeën voor een film een deftig geheel kunnen vormen.