Interstellar

Interstellar (2014)

Go further.

discussie

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jecob

Avatar

Beste SF ooit gezien met magistrale soundtracks....meesterwerk

MovieMazzter

Avatar

erg lange film die mij zeker heeft geboeid. Wetenschappelijk zal er veel op aan te merken cq onbewijsbaar zijn op dit moment (reizen door wormhole, verkeren in andere dimensies) maar een film op hoog niveau en een absolute topcast. Matt Damon wordt niet eens genoemd op FT. 8/10

HT_Movie_Stars

Avatar

Ik heb een vraagje.
Ik heb deze film gezien op blu-ray (rental).
Nu viel het mij op dat er constant geswitcht werd tussen 21:9 en 16:9 beeldformaat.
Kan er mij iemand zeggen wat hiervan de reden is aub?
Ik vond het bij momenten vervelend om niet te zeggen storend.

JamesBond

Avatar

Tarkus "Vond dit wel een beetje een teleurstelling, had er meer van verwacht gezien de soms wel goede kritieken"


Enthousiast raken van een film door "soms wel goede kritieken"…?

nick84

Avatar

Geen goede maar wel een geweldige film. Bijna geen min punten. een 9

dj1969

Avatar

Een zwaar overschatte film. Qua waardering echt geen 8 waard. Hij begint veel te traag en duurt dus veel te lang. En het einde van de film was van het niveau houtje-touwtje, hetgeen een beetje een domper op de film was.

B0ris

Avatar

Een goede film hoor maar zeker niet mijn soort film. Alles word veel te wetenschappelijk benaderd en al die natuurkundige taal die de acteurs moeten overbrengen is totaal ongeloofwaardig... Visueel natuurlijk een meesterwerk maar het verhaal kon mij niet heel erg boeien. Een kleine 7.

SeanDeNiro

Avatar

Een mooie en warme film maar geen hele speciale. Een 7,5. Een zwart gat is geen wormgat. Onmogelijk dat hij spaghettification kan overleven.

StarLord

Avatar

Prachtige film ! Dit is pure cinema, en niet zo'n stomme 3D 'blockbuster'.

Banned

Avatar

johnwayne "Visueel prachtige film, goede acteurs, meeslepende soundtrack en een goed verhaal zijn de pluspunten van deze film. Maar er zitten echter ook soms wat gaten in dat verhaal, en er zijn ook her en der overbodige scènes (weet nu iemand wat die scène met die landbouwvoertuigen betekende want het had niets te maken met 'de geest' en wordt ook verder niet verklaard). Hoe dan ook, deze film moet je echt op een groot scherm bekijken."


Natuurlijk had dat iets te maken met de geest. Doordat Cooper de zwaartekracht veranderd wordt de zwaartekracht verstoord in de omgeving van hun huis. Die landbouwmachine's werken op zichzelf en worden bestuurd door een soort kompas. Dat werd verstoord door de afwijkende zwaartekracht die de machines naar hun huis deed rijden… Wordt inderdaad niet verklaard maar wanneer je een tweede keer de film kijkt weet je wat er aan de hand is.

Roeltje

Avatar

Kunnen jullie mij uitleggen wat er zo bijzonder was aan de rol van John Lithgow?

JamesBond

Avatar

benjamin "Helemaal mee eens, al zou ik ook John Lithgow wat dat betreft willen noemen voor z'n sterke rol in het begin."


O ja, hem ben ik nog vergeten! Inderdaad een glansrol! Smiley face

benjamin

Avatar

JamesBond "Maar ook de acteerprestaties van Anne Hathaway, Jessica Chastain, Casey Affleck en Topher Grace moeten even genoemd worden. Michael Caine zorgt ook weer voor waterige ogen in zijn rol."

Helemaal mee eens, al zou ik ook John Lithgow wat dat betreft willen noemen voor z'n sterke rol in het begin.

schrader

Avatar

Ik heb net trailer #3 gezien.. Nog steeds weet ik niet precies waar het over gaat maar ik kijk hier zo enorm naar uit. Misschien nog wel meer als dat ik uit keek naar The Dark Knight Rises (en dat zegt wat). Matt je gaat weer een prestatie leveren kerel!

StarLord

Avatar

Kan niet wachten!