Life of Pi

Life of Pi (2012)

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Mijn verwachtingen waren te hoog vooraf door anderen, vormgeving: prima. Vertelverhaal en religieuze originaliteit: matig. Ik vond het iig niet zo bijzonder, alleen de boodschap wel; ook al lijkt een verhaal erg ver gezocht (bijbel), toch kan het echt gebeurd zijn.
En ik had meer vd vriendschap mens-dier verwacht !

6 sterren.

longshot

Avatar

Ik vond het best een goede film. Maar heb hem een 7 gegeven om 2 redenen. 1. Het is religieus getint en vervreemd mij vanwege mijn aangeboren bullshit filter. 2. Het is een engels/indische film dus ze spreken met dat rare indische accent. Had het gewoon een amerikaanse film gemaakt. Verder vond ik het acteren, het scipt en effecten goed.

briez1

Avatar

Het boek van Yann Martel is een van mijn favorieten. Dacht dat het onmogelijk was dit te verfilmen. Vind dat Lee hierin toch vrij goed is geslaagd. Ik heb in ieder geval genoten. Mooie special effects.

Angelater

Avatar

Een hele leuke film; ik ben nog steeds verbaasd over het einde. Is het nou allemaal echt gebeurd, of waren het dan toch mensen; de bemanning, zijn moeder?. Het deed me lekker denken, maar niet over de religieuze tonen. Die deden me niks en vielen eigenlijk ook niet zo bijzonder op. Een 3D film die me voor het eerst eens blij maakt met zijn toevoeging.

Banned

Avatar

benjamin "De visuele verwondering alleen al is het (3D-)ticket meer dan waard. Het religieuze aspect waar sommigen misschien voor vrezen is aanwezig zonder te storen en wordt heel mooi afgerond met het idee dat je zelf kiest waarin je gelooft."


Allé ik zal het dan toch een kans moeten geven. Had graag het gratis ticket van Kinepolis voor m'n verjaardag gebruikt maar ik ben jarig op 31 december en kan het ticket enkel op m'n verjaardag zelf of de dag erna gebruiken. O+ Zijn nu niet echt dagen waarop ik tijd heb om naar de bios te gaan. Maar als jij de film al goed vond zal ik het misschien ook wel smaken.