Super 8 (2011)

It arrives.

discussie

16 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

de film speelt zich af in de jaren 70, wat betekent dat oudere jongeren zich erg herkennen in de sfeer en de muziek en ongetwijfeld in hun eigen jeugd. Het maakt de film geschikt voor jong en oud en de goede, plezierige vibe doet de rest. De alien speelt eigenlijk alleen op de achtergrond een rol in het verhaal en het gedrag en zijn acties zijn bepaald niet altijd even logisch. Zeker leuk voor een keer maar een echte topper is het niet. 7/10

hansbeer

Avatar

Leuke film om een keer gezien te hebben, met geinige momentjes, overigens totaal niet te vergelijken met ET, en die jaren '80 sfeer heb ik niet kunnen ontdekken maar lekker belangrijk. De reddingsactie was wel weer onwerkelijk;

7 sterren.

SeanDeNiro

Avatar

Deze film haalt het totaal niet bij bijvoorbeeld ET. Erg kinderachtige scenes, leuk voor de jeugd maar niet uit te zenden om 20:30.

supermutantvirus

Avatar

Prima film voor de jeugdige kijker die wat aan kwaliteit inboet halverwege.

Glennekeeeee

Avatar

Ondanks het clichématige verhaal met het romeo en julia verhaal, de vijand die zich ook niet van originaliteit onderscheid en een einde dat niet echt ontploft is deze film zeer watchable. Goeie jonge acteurs aangevuld met degelijke bijrollen. Een vijand die lang in misterie gehuld word en op goeie momenten geplaatste humor zorgt ervoor dat de film nooit verveeld en het hoge tempo aangehouden word.

7

Moviespecialist

Avatar

Toen Super 8 uitkwam ben ik er meteen heen gegaan met hoge verwachtingen die bijna allemaal wel uitkwamen.
J.J.Abrams en Steven Spielberg hebben een goede film weten te maken die naar mijn mening een erg goed verhaal heeft.
Persoonlijk zou ik niet kiezen om de hoofdrollen aan kinderen te geven, maar de sfeer en de alien maken dat weer naar mijn mening helemaal weer goed.

7.5/10

Roger

Avatar

De hand van de meester ( Spielberg ) is zeer te zien. Dit is een film die me zeker doet denken aan mijn jeugdjaren met films als E.T. en de Goonies.

Spannend, goed verhaal, mooie beelden, ik was onder de indruk.

TheTremor

Avatar

Mooie special effects en knappe schrik momenten.
Helaas wist de film me niet de volledige lengte te boeien.
Slecht acterende kinderen en een tegenvallend einde.
Had er teveel van verwacht na het lezen van enkele reviews.

pringles

Avatar

Telleurstellende sf met een matig en wel erg simpel einde

::DFC::Nohands[NL]

Avatar

Had er naar uitgekeken, maar viel toch wel een beetje erg tegen. Vond de jaren 70 settings wel weer gaaf,de combinatie Spielberg/Abrams is wel geslaagd. Leuk voor op DVD thuis......

daanok

Avatar

Geen topacteurs en dit maakt het juist leuk want volgensmij als ik de trailers zie word dit een zeer vermakkelijke film

MistAh

Avatar

Leuke en "klassieke" film. Geen onnodig gebruik van special effects, en geen 'top acteurs' die mensen moeten trekken. Het sterke en klassieke plot geven je het gevoel alsof je deze film gemaakt is in de jaren 70/80 maar met de techniek van nu. Ik heb genoten...

Banned

Avatar

Prachtig film. Perfecte mix van humor en opgebouwde spanning zoals het in dit soort films hoort. Lang niet zo genoten van een film als deze! De End Credits zijn hilarisch gewoon!

benjamin

Avatar

Heb mij uitstekend weten te amuseren met deze film. De filmplannen van de jonge protagonisten brengen wat humor en het verhaal met de alien - die mooi buiten beeld wordt gehouden voor een lange tijd - trekt daarna de aandacht. Verder worden de jonge hoofdpersonen prima vertolkt. Topamusement.

Banned

Avatar

Archangel "Ik heb de film net gezien. Ik had hoge verwachtingen door de trailers en ook omdat het een film is van Spielberg. Het film heeft van begin tot eind geen spanning. Onnodige side-plots Zoals de ongeluk van Joe's moeder. Het gaat te diep op in, waardoor er te veel drama in zit.. Het verhaal boeide mij gewoon niet, op een gegeven moment hoefde ik ook niet meer te wat/hoe er eigenlijk is gebeurd met de trein."


Het is een film van spielberg! Maar van J.J. Abrams.

uitje1

Avatar

Ik heb deze film een dikke 8 gegeven omdat het een topfilm is! Ik was vorige week bij de persvoorstelling in Amsterdam en ik moet zeggen dat ik me uitstekend vermaakt heb. Het leuke is dat tijdens de film weet je niet wat het "monster" is, daar kom je ook pas achter tegen 't einde. . Aanrader!