Johnny English Reborn

Johnny English Reborn (2011)

One man. One mission. No chance.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mathilde

Avatar

Heerlijke droge humor met wat 'Mr Bean' taferelen..

Secret1994goesFilm

Avatar

Leuk film,maar toch kan deze niet tippen aan de eerste.
Het is tof dat het nieuws is,nieuwe partner,nieuwe... Johny-girl?,nieuwe gadgets,nieuwe baas,nieuwe villian.
Maar toch vond ik deel één beter.

en werkte die KillerOma nu voor die slechterikken ofniet?

Bilbo

Avatar

Met m'n pa naar deze film geweest. Hij heeft al verteld dat hij Johnny English niks vond, maar omdat we tijd hadde, gingen we. Ik heb m'n pa weinig zo hard horen lachen. Nadat we de zaal uitliepen, had hij geen spijt dat hij hierheen is gegaan.

Heerlijk droog, leuke humor, goed verhaal, goed geacteerd...

8/10!

Banned

Avatar

Sommige moppen werken, zoals English die tegen een rolstoel patiënt zegt. "Leuk om je terug te zien. Allé het geen wat er van je overblijft toch." Andere grappen zoals die oma falen dan weer enorm. Ook verloopt de actie door de ingelaste humor vaak wat stroef. Had niet gehoeven. Ook moet ik helemaal niet lachen met ik stamp in u ballen humor.

Roger

Avatar

Je merkt dat Atkonson wat ouder begint te worden en zijn timing soms een beetje te wensen overlaat, maar dit was een redelijk goede opvolger van deel 1.

nolifeman123

Avatar

Ik ben opgegroeid met Rowan Atkinson en vond hem altijd al heel grappig. Nu ik wat ouder ben is de humor niet zo leuk meer en was de film ook niet echt entertaining. Wel jammer, want ik dacht dat ik me aardig zou vermaken met deze film. 5/10.

DennisAmerica11

Avatar

Wat een leuke film is dit weer. Na het eerste succesvolle deel van deze film had ik me hier al op verheugd. Er zitten weer echte typische acties bij. En toch hou ik nog steeds een verband met Mr. Bean

thefanwithnoname

Avatar

De film was echt tien keer zo leuk als ik had verwacht, en honderd keer zo goed als het eerste deel.
Op sommige momenten wel wat flauw en voorspelbaar, maar deze film is zeker de moeite van het kijken waard!

Joostifc3

Avatar

Leuke film met veel humor, Rowan speelt echt weer top! super!!

cijfer: 8/10, had nog hoger gekund als het op sommige stukjes het verhaal ff iets sneller ging!

shaunofthedead

Avatar

Zeker zo goed als zijn voorganger. De helikoptervlucht is erg droog en de oude-bomma-mop blijft geweldig. De rest van de cast is prima, met als hoogtepunten het hulpje Tucker en de oude Chinese vrouw. Als je houdt van de humor van Rowan Atkinson, is deze Johnny English een must.

JamesBond

Avatar

Erg leuke film. Beter dan zijn voorganger.. Had er misschien iets meer van verwacht maar nog steeds een film om je perfect bij te vermaken T+) De film is meer James Bond' ig en het verhaal is beter uitgewerkt.

Cijfer
8/10

Acer

Avatar

Johnny English is helemaal leuk, Rowan Atkinson is dit keer letterlijk een wandelende zak ! zorgt voor prima vermaak van begin tot eind. Het oud chinees vrouwtje is zeker wel een leuke toevoeging aan de film en verder een prima gekozen cast. Reborn krijgt een welverdiende 7/10 en tevens een gezonde aanrader.