The Collector

The Collector (2009)

He always takes one

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Angelater

Avatar

dablidov "De collector is de spoiler man die in dienst is van het insectenverwijderingsbedrijf spoiler"


Dat klopt, maar mijn probleem is dat het er 2 waren. Althans, Arkin vertelde het (dat er een bijenkorf was) 1 buiten (die zijn duim opstak; men neemt aan dat hij het was), terwijl zijn collega naast hem bezig was met apparatuur. Dus het kan technisch gezien één van de 2 zijn.

dablidov

Avatar

dolunay "Vind ik wel knap van jou.
Je vertelt dat je binnen 5 minuten al wist wie de collector was.
Volgens mij hebben ze die film voor niks gemaakt.
Of ben jij de regisseur?
Ik vraag me toch af wie nou de collector is.
Kun je het mij dan even vertellen? Ik neem aan dat je serieus bent.
Groeten"


De collector is de spoiler man die in dienst is van het insectenverwijderingsbedrijf spoiler

dolunay

Avatar

puckb96 "Ik heb net The Collector gezien. En wil je weten wat ik van deze film heb gecollecteerd? Een gouden kaart. Nee, grapje! Het is niet zo dat deze film zo verschrikkelijk is als ie is, maar het is niet bepaald een goede film. Het was misschien grappig omdat iedereen zo benieuwd ernaar was. The Collector is eigenlijk een tussendoortje voor de Saw-fans. En ik moet jullie vertellen dat de schrijvers van deze film ook de schrijvers waren voor Saw IV, V en VI. Het was dacht ik eerst de bedoeling dat dit een prequel werd voor Saw I. En dat laat het ook zien dat dat de bedoeling was. Maar gewoon de verhaallijn was gewoon een zooitje! Toen de film begonnen met The Traps dacht ik eh dat is cool! Maar toen werd alles zo nep. Als je een fan bent van gore horrorfilms is dit wel wat voor je. Oke: The Collector, het was oke. Maar het is zeker niet een nieuw iets voor het horror-genre.

Nu ga ik het hebben over wat spoilers, dus lees niet verder als je de film nog niet hebt gezien. Je kunt het lezen als je The Collector hebt gezien.

[spoiler] het eerste waar ik het over wil hebben is de verhaallijn die zo verschrikkelijk was. Dit is een film waarbij je alleen maar een mobieltje bij nodig hebt om de film te eindigen. Moeten we echt geloven dat die vent geen mobiel bij heeft in 2010? (film: 2009). Dan nog iets: hoe kan die vent al die Traps niet zien als ie naar die kluis loopt en teruggaat dan gebeurd echt alles! En binnen 5 minuten wist ik ook allang wie The Collector was. En de reden waarom al die booby-traps in het huis zaten? En dan nog die sterf-scènes. En de scene met die hond. Gewoon dom was het! En dan het einde! Het suckt gewoon! [spoiler]

En dan nog iets: ik snap niet dat iedereen benieuwd is naar het vervolg op The Collector. Dat snap ik dus echt niet!!! Laat me weten wat je vond van The Collector en dat was het!

ALS JIJ MIJ MAAR NIET GAAT COLLECTEREN DOOR THE COLLECTOR!!!"



Vind ik wel knap van jou.
Je vertelt dat je binnen 5 minuten al wist wie de collector was.
Volgens mij hebben ze die film voor niks gemaakt.
Of ben jij de regisseur?
Ik vraag me toch af wie nou de collector is.
Kun je het mij dan even vertellen? Ik neem aan dat je serieus bent.
Groeten