In Time (2011)

Life is paid out a minute at a time

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

hansbeer

Avatar

Haha mooi geschreven KeesjeNL, de film kon mij ook niet pakken, veel dom gedoe idd ! De tijdsprijzen vond ik nogal aan de hoge kant, dan kan je net zo goed zelf al een kogel door je heenjassen. Of (logischer) het wordt één grote teringzooi qua jatten en moorden.

Toch 6 magere sterren ivm originaliteit.

Mathilde

Avatar

Wel een aardige film om eenmalig te zien, in de film worden gelijke verhaaltjes steeds herhaald waardoor je het wel snel weet, en zat dan steeds op nog iets vernieuwends te wachten

Spider-fan

Avatar

Grappig dat ie toch vrij hoog komt qua cijfer, terwijl iedereen ergens het gevoel heeft dat er in het gegeven meer gezeten had.

Denk toch dat het gegeven van jongen/meisje op de vlucht iedereen altijd weer boeit. Dat is al zo sinds Hitchcock. Zullen ze het redden, en hóe zullen ze het redden, het antwoord op die vraag boeit altijd weer.

Tarkus

Avatar

Een geweldige meevaller deze film.
Prima verhaal, heel origineel en mooie vertolkingen.
Ook Justin Timberlake heeft me weer aangenaam verrast en doet het uitstekend, maar ik ben al langer een fan van zijn acteerprestaties.
Misschien had er wat meer actie in de film gemogen, maar ik ben toch zeer tevreden over deze film en heb me dus niet verveeld.
Warm aanbevolen SF-prent !!

Banned

Avatar

Zelf een soortgelijke kortfilm gemaakt. Alleen jammer dat deze film een leuk concept heeft maar het uiteindelijk toch verprutst. Foei Andrew Nicoll!!

Croft

Avatar

Boeiend concept, redelijk uitgewerkt met af en toe wat afgezaagde scenes. Ik kreeg vooral steeds de kriebels omdat de dood met elke simpele betaling weer een stapje dichterbij is, maar meer spanning vond ik er niet in zitten. Al met al een vermakelijke film om te zien: 6.