Kick-Ass 2

Kick-Ass 2 (2013)

You Can't Fight Your Destiny.

discussie

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

roslarp

Avatar

Ik vind het niet perse een slechte film maar deel 1 was vele malen beter deze film gaat te snel en het tienerleven van hit girl is oersaai ook krijgt de kolonel geen aandacht en gaat alles gewoon veels te snel zonde had beter verwacht 5/10

B@chelor

Avatar

Ben het eens met Benjamin. Deel 1 vond ik een enorme verassing en zeer geslaagd. Dit deel vind ik een stuk minder. Ik heb best een paar keer gelachen, maar grotendeels was de flick teleurstellend; het acteerwerk van Mother Russia was echt slecht en de spoiler waar Benjamin het over heft was net zo triest. Jim Carrey was het hoogtepunt. Door hem geef ik de film een 5, en geen 4.

DashX

Avatar

Kan niet tippen aan deel 1. De humor en actie zijn veel minder. Ook de sideplot met Hitgirl dat zij een normaal puberleventje wilt, was onnodig lang.

Moviespecialist

Avatar

Ik ben erg benieuwd naar Kick-Ass 2!
Ik denk persoonlijk dat hij niet zo goed zal worden als zijn voorganger, maar ook zeker niet dat hij slecht gaat worden.
Ik zal Kick-Ass 2 zeker kopen en kijken of Jim Carrey er een puinhoop van maakt!

?,?/??

Spijker2

Avatar

Ben erg benieuwd! Deel een alleen maar evenaren lijkt me een onmogelijkheid, laat staan deze te overtreffen. Jim Carrey als een soort van tweedehands Wolverine is wel erg grappig al Smiley face