Man on a Ledge (2012)

A desperate man. The ultimate crime

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Onderhoudende film al is het allemaal wel wat ver gezocht en slaat het op bepaalde momenten en zeker op het eind allemaal wat door. De film verveelt niet en heeft wel iets grappigs over zich. Uiteraard is het vrij voorspelbaar, want naast misdaad, thriller (alhoewel...), komedie moest er ook iets van feel good in. 7/10

Glennekeeeee

Avatar

Goede film, ik zou er een 6,5 aan geven.
De acteerprestaties zijn meer dan degelijk. Alleen het verhaal is iets te voorspelbaar en iets te veel twists die we al hebben gezien in andere films. Visueel is het mooi gebracht alleen de spanning mis ik toch eigenlijk (check verhaal)...

een goede film maar niks meer...

Tarkus

Avatar

Van alle filmen die ik onlangs had gekocht verwachtte ik het minste van deze.
Maar wat een topper is dit zeg.
Spannend, maar wel doordacht verhaal, iets wat je nooit zou verwachten.
Ook puike vertolkingen van de ganse cast.
Ik heb echt genoten van dit pareltje en kan hem zodoende warm aanbevelen.

longshot

Avatar

Ik vond het een leuke film.

Er zat wel een totaal ongeloofwaardig moment in waarin de hoofdrolspeler iets totaal onmogelijks doet. Op een luchtbed springen van heel ver en hoog. Ik hou daar niet van. In dit soort films zijn realistisch bedoeld dus dan moet alles wat in die film zit van mij ook kunnen.

Ik geef deze toch een 7 voor amusement waarde.

Volksplein

Avatar

Film begint veel belovend maar na verloop van tijd nemen de toevalligheden en ongeloofwaardigheden een te grote rol in de film in. Jammer.

meneeraart

Avatar

Leuke Film :D en leuk verhaal kijken Smiley face

Banned

Avatar

NothingPersonal "Gewoon uit intresse, hoe kan het dat je deze film al gezien hebt?"


In België speelt deze film sinds 15 februari in de bioscoop. En aangezien ik een belg ben en die dag Chronicle ben gaan kijken ook eens deze meegepikt. Vandaar.

NothingPersonal

Avatar

Banned "Geen ramp deze film, het verhaaltje boeit wel z'n volle speeltijd en het verrast wel om de zoveel tijd. Maar het is gewoon niet goed geregisseerd. Met als gevolg dat er soms wat dwaze scènes in deze film voorkomen en de mix van humor en het feit dat de film zich zo serieus neemt niet werkt. Met alle toch alle goeie bedoelingen. De film is uitgedraaid op een ongecontroleerde boel. Aan de cast ligt het niet maar mocht de regisseur beter zijn geweest had dit best een goeie film opgeleverd. Vermaken doet het wel maar na het zien hoef je het niet nog is te zien. Er speelt beter voer in de bioscoop nu. Na het zien van de film snap ik nu de tacline van die poster. Maar is het echt nodig om van een gebouw te springen om de aandacht af te leiden ? Er zijn andere manieren."


Gewoon uit intresse, hoe kan het dat je deze film al gezien hebt?