Justin Bieber: Never Say Never

Justin Bieber: Never Say Never (2011)

Find Out What's Possible If You Never Give Up.

discussie

18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B0ris

Avatar

Manonvand "Ik vind het nogal vreemd om een film te beoordelen als je hem niet hebt gezien. Ik ben geen JB fan, maar heb de film wel gezien en ik vond hem best vermakelijk. Ik vind het een grappig mannetje. En hij heeft zeker talent. Er zijn maar weinig artiesten (die al langer in het vak zitten) die live zo goed presteren. En die niet alleen kunnen zingen, maar ook piano spelen, gitaar spelen en kunnen drummen... dus de hele discussie of hij wel of niet talent heeft is wat mij betreft achterhaald. dat heeft hij wel bewezen. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Ook niet iedereen houdt van James Bond, of van Elvis, of van Britney Spears of Madonna... Maar de argumenten die jij noemt om de film of JB naar beneden te halen raken echt kant noch wal... En iemand zielig noemen omdat hij een ander filmpje nadoet? hoe vaak is dat filmpje wel niet nagedaan?? soms nog slechter dan JB's versie... Hij vond het waarschijnlijk gewoon zelf een leuk filmpje en vond het grappig om na te doen... no harm intended, ook niet serieus bedoeld..."

Je bent geen JB fan en vond hem best vermakelijk.... en toch geef je hem een 10 YEAH RIGHT.

Manonvand

Avatar

Batman4 "Can if offer my opinion? Ehm....We hebben het over Justin Bieber. Hoe zielig ben je als je een van de meest bekeken filmpjes van youtube probeert na te maken (David after Dentist)? En dan nog wel 10.000 keer zo slecht. Wie anders gooit er tijdens een concert een waterflesje naar z'n hoofd? We hebben het over JB (Nee, niet James Bond want hij is gewoon awesome) de grootste flop der zanggeschiedenis"


Ik vind het nogal vreemd om een film te beoordelen als je hem niet hebt gezien. Ik ben geen JB fan, maar heb de film wel gezien en ik vond hem best vermakelijk. Ik vind het een grappig mannetje. En hij heeft zeker talent. Er zijn maar weinig artiesten (die al langer in het vak zitten) die live zo goed presteren. En die niet alleen kunnen zingen, maar ook piano spelen, gitaar spelen en kunnen drummen... dus de hele discussie of hij wel of niet talent heeft is wat mij betreft achterhaald. dat heeft hij wel bewezen. Het blijft natuurlijk een kwestie van smaak. Ook niet iedereen houdt van James Bond, of van Elvis, of van Britney Spears of Madonna... Maar de argumenten die jij noemt om de film of JB naar beneden te halen raken echt kant noch wal... En iemand zielig noemen omdat hij een ander filmpje nadoet? hoe vaak is dat filmpje wel niet nagedaan?? soms nog slechter dan JB's versie... Hij vond het waarschijnlijk gewoon zelf een leuk filmpje en vond het grappig om na te doen... no harm intended, ook niet serieus bedoeld...

JamesBond

Avatar

kimberlyJBlover "

Jullie zouden allemaal eens naar Never Say Never moeten gaan...
Wat heb je te verliezen?




kimberly."
M'n waardevolle €8 en m'n imago

JamesBond

Avatar

kimberlyJBlover "Hallo alle justin bieber haters.

Jullie zouden allemaal wel een voorbeeld aan justin bieber kunnen nemen. Justin bieber woonde vroeger alleen met zijn moeder. Hij zag zijn familie weinig dus zetten zijn moeder filmpjes van Justin zingend op youtube...
Hij is ontdekt en ineens is de wereld in shock. Alle meiden zijn gelijk verliefd (ik ook).

Wie zegt dat hij slecht is? Hij heeft nu meer dan 9 miljoen volgers op twitter dus zo slecht zou hij niet zijn! Hij verkoopt miljoenen albums, shirts, posters enz.. Hij heeft geen fans?

Oja, hij is zeker ook homo?
NOU nee, wat dachten jullie van het liedje, one less lonely GIRL. ER STAAT GEEN BOY. En van favourite GIRL, en wat dachten jullie van het liedje BABY.

Jullie vinden dat liedje allemaal stom maar kunnen het allemaal meezingen. Jullie vinden zijn kapsel ook lelijk en verwijfd... maar zelf laten jullie het ineens zo groeien..
Zijn kledingstijl zou ook stom zijn? Dragen jullie jullie broeken dan tot aan je neus ofso?

Jullie zouden allemaal eens naar Never Say Never moeten gaan...
Wat heb je te verliezen?
Dan kan je eindelijk zien dat JUSTIN BIEBER getalenteerd is en dat hij zijn fans nooit wil teleurstellen.

Jammer dat jullie hem gelijk beoordelen zonder iets van hem te weten.
Ik zeg niet dat je fan moet zijn en ik zeg ook niet dat jullie gelijk al zijn cds moeten kopen maar jullie moeten gewoon respect voor een artiest tonen.

En als mensen die film niet hebben gezien ga dan niet allemaal reacties plaatsen van ik haat Justin pieper, want zo heet hij niet eens.

Dit is een filmrecensie site en als je de film niet leuk vond mag je hier eerlijk voor uitkomen maar ga geen onzin uitkramen als je de film niet gezien hebt.

Als je dit serieus hebt gelezen dan zal je er de volgende keer wel over nadenken hoe je mensen zwart kan maken....

kimberly."
Can if offer my opinion? Ehm....We hebben het over Justin Bieber. Hoe zielig ben je als je een van de meest bekeken filmpjes van youtube probeert na te maken (David after Dentist)? En dan nog wel 10.000 keer zo slecht. Wie anders gooit er tijdens een concert een waterflesje naar z'n hoofd? We hebben het over JB (Nee, niet James Bond want hij is gewoon awesome) de grootste flop der zanggeschiedenis

JamesBond

Avatar

Bukowski "Waarom stem je dan alsof je hem wel hebt gezien?"
Ik ben gewoon respectloos tegenover Justin Bieber :}

PowPow

Avatar

Hahaha, yeah... Nummer 2 van de top 100 FLOP!

Suck on that!

Bukowski

Avatar

Batman4 "Ik heb hem niet gezien, nog niet gezien, en ik zal hem ook nooit zien!! En dat wil ik graag zo houden"
Waarom stem je dan alsof je hem wel hebt gezien?

JamesBond

Avatar

Ik heb hem niet gezien, nog niet gezien, en ik zal hem ook nooit zien!! En dat wil ik graag zo houden

Edwinem

Avatar

Bukowski "Hoeveel van die ruim 26.500 stemmers op IMDB die een 1 geven zullen deze ook werkelijk gezien hebben? Heel weinig denk ik. Net zoals hier op FilmTotaal: ik verwacht dat van de, op dit moment, 8 stemmers, er geen één daadwerkelijk de docu hebben gezien. Waarom zou je immers naar een film kijken over een onderwerp waar je op kotst? Kansloos."
Ik ken die hele Bieber niet echt, behalve dan dat het iemand zou zijn die ik hoor te haten :E
Dus kijken zal ik wel doen als ik het tegenkom tijdens het zoeken naar downloads, toch verwacht ik er niet veel van. Vooroordelen zijn sterk hoor ;)

PowPow

Avatar

Ik hoor ook alleen maar verhalen dat hij een kutjong is... Niet 1x gehoord dat hij leuk is! En toch scoort hij hoog met z'n muziek -.-

Ik durf te wedden dat het niet lang meer duurt voordat hij z'n eigen geurtje heeft.. aangezien hij nu denkt dat hij alles kan maken..

Freedow

Avatar

OMG it's the apocalypse

Bukowski

Avatar

Hoeveel van die ruim 26.500 stemmers op IMDB die een 1 geven zullen deze ook werkelijk gezien hebben? Heel weinig denk ik. Net zoals hier op FilmTotaal: ik verwacht dat van de, op dit moment, 8 stemmers, er geen één daadwerkelijk de docu hebben gezien. Waarom zou je immers naar een film kijken over een onderwerp waar je op kotst? Kansloos.

jefrie

Avatar

Geef ons nirvana terug dan geven wij bieber!!!!

baas

Avatar

Haha, op imdb staat ie op een 1,1 gemiddeld

Votes__Percentage__Rating
2,618____8.7%_______10
130______0.4%_______9
123______0.4%_______8
122______0.4%_______7
95_______0.3%_______6
90_______0.3%_______5
65_______0.2%_______4
75_______0.2%_______3
285______0.9%_______2
26,542___88.0%______1

blijkbaar zitten er 2,618 meisjes van tussen de 6 en 12 op imdb.
ook apart is dat er honderden mensen zijn die de film ook nog een serieuze rating hebben gegeven.

PowPow

Avatar

Hahah, ik hoop het ! Smiley face

baas

Avatar

Word dit de nieuwe nummer 1 in de flop 100?

PowPow

Avatar

Ja inderdaad.. :s:s:s:s

Gadver.. echt waar.. vieze justin pieper :S ik walg echt van dat kleine jochie