The Expendables 2
op tv

The Expendables 2 (2012)

Back for War.

discussie

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Deze film brengt exact wat je van de cast mag verwachten. prima actie-film met de nodige humor die voorspelbaar is, maar goed valt en nooit irriteert. De heren hadden er duidelijk zin in. 7/10

Roger

Avatar

Nu nog Steven Seagal erbij en misschien nog Rutger Hauer in lange leren jas is de film meer dan compleet.

Van Damme was leuk en Norris was ook erg geinig, het is toch ook meer een feel good buddy movie. Leuke scenes met Willes en Zwarzenegger.

Laat deel 3 maar komen.

briez1

Avatar

Actiefilm? Zie dit meer als een komedie met guns. Toen Chuck Norris ook nog zijn opwachting bleek te maken, kwam ik niet meer bij...

Albert020

Avatar

Gisteren deel 1 gezien, nu net even deel 2, beide goede films, veel actie met helden van vroeger ;)

jaime91

Avatar

berepoot123 "hiervoor moet ge gene hele boek schrijve"

Ik wilde er gewoon even wat dieper op in gaan mag ik? Je hoeft het niet te lezen....

berepoot123

Avatar

jaime91 "Conclusie: The Expendables 2 is geweldig. Het was een slimme keuze van Sly om dit keer de regie aan Simon West over te laten, dit was namelijk iets teveel voor hem in deel 1. Humor, explosies en gruwelijke gevechten en een geweldige cast! Alles wat je zoekt in een actiefilm. Ik heb hier echt veel plezier mee gehad, en zie een 3de deel met vertrouwen tegemoet. Ik kan nu al niet wachten!!"

hiervoor moet ge gene hele boek schrijve

Geertwillemvanbeek

Avatar

Alles is perfect in deze film!!! Alleen jammer dat Jet Li zo vroeg weg ging en dat er niet nog meer sterren in zaten maar die bewaren ze voor de volgende delen!! Kan nu al niet wachten op Deel 3 en mogelijk 4 enz.. enz.. Geweldig was ie ben net terug en lig in bed probeer te slapen maar dat lukt gewoon nie zooo fantastisch iedereen moet hem zien kijken dus!!!

9/10

pringles

Avatar

Vette actiefilm met prima actiescènes, vooral de openingsscène (een van de beste in de film) is erg tof!

Decepticon

Avatar

B@chelor "Wow, wat was 't toch slecht. Heerlijk! Een 8 voor deze over-the-top-action-flick uit de 80's! De teksten die de acteurs kregen, hoe slecht het ook was, het kwam erg humoristisch over! JCVD was erg leuk als "villain" en Arnie was top! Neem deze flick aub niet serieus, dat was de bedoeling van de cast evenmin."
Ben ik met je eens. Ik lag dubbel van al die one-liners van Arnold en Bruce Willis.
JCVD speelde de rol van schurk goed. Weer gave en snoeiharde actie en het bloed vloeit weer rijkelijk.
Doordat velen hier bij de recensie zeiden dat ze deel 2 mooier en beter dan deel 1 vonden, viel hij mij lichtjes tegen, omdat ik dat niet vind, deel 1 is echt wel beter. Het scenario is wel beter dan van deel, maar het is niet beter uitgewerkt.
Kortom, weer een gave brute actiefilm, waarbij dit keer veel meer te lachen valt.

SPOILERS

De rol van Chuck Norris stelt niet veel voor. Hij komt alleen maar eventjes 2x voorbij om wat te schieten.
Wat ik het meest jammer vond, was de hele korte rol van Jet Li, maar zijn korte optreden leverde wel een hele gave brute actiescene op.

B@chelor

Avatar

Wow, wat was 't toch slecht. Heerlijk! Een 8 voor deze over-the-top-action-flick uit de 80's! De teksten die de acteurs kregen, hoe slecht het ook was, het kwam erg humoristisch over! JCVD was erg leuk als "villain" en Arnie was top! Neem deze flick aub niet serieus, dat was de bedoeling van de cast evenmin.

hania99

Avatar

Wat vreemd dat filmtotaal het laatste nieuws van the expendables 2 niet noemt. Zoals the rock en vin diesel die mee gaan doen aan deze film.

missfcdb

Avatar

Silvester Stallone ken hier niet meer stuk.
Ben heel blij dat er een vervolg komt. Goede actie goede acteurs :~
kijk ernorm uit naar deze film

Geertwillemvanbeek

Avatar

Bolo Yeung? dat is wel leuk want ik had zelf in me hoofd al verschillende acteurs die er wel goed in konden maar aan hem had ik nog niet gedacht opzich vind ik het nog wel een goed idee ook! Maar Steven Seagal, Vin Diesel en/of Jean Claude van Damme moeten er ook wel in vind ik