Abduction

Abduction (2011)

What if your entire life was a lie?

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Glennekeeeee

Avatar

Een simpel wegkijkend vermakelijk tienerfilmpje waar de clichés zich opstapelen, het camerawerk soms amateuristisch is en de actiescènes op één hand te tellen zijn. Toch kan ik niet zeggen dat ik moeite heb moeten doen om de film uit te zien en kon hij me toch wel 'boeien' tot het einde.

5je

jaime91

Avatar

Banned "Ik lag echt in een deuk wanneer een overvaller tegen Lautner en z'n chick zegt. "There is a bom in the oven!" :E Waarna Lautner z'n vriendin bij de hand neemt: "Kom laten we snel gaan kijken". Ze rennen naar die oven, (terwijl een normaal mens dan eerder ervan zou weglopen.... Doen ze die oven open : Zit daar toch wel geen bom in zeker hahaha. Waarna dat hele huis in een goedkope CG explosie aan stukken vliegt :E:E

Vond Abduction als komedie zeer zeker geslaagd, in geen tijdens was een film zo slecht dat het niet anders kon dan dat het hele zaakje als grappig bedoeld is."

Idd wat een belachelijke film die vol zit met dat soort fouten. Om nog een voorbeeld te noemen, Lautner wordt gezocht door praktisch iedere politieagent en het komt niet in hem of zijn vriendinnetje op dat je dan vooral GEEN gebruik moet maken van een mobiele telefoon of uberhaupt een telefoon omdat die nagetrokken kunnen worden... O+

Ik heb echt mijn best gedaan om zonder al te veel vooroordelen deze film te bekijken maar na 5 hele minuten begon ik me al te irriteren dat Lautner per se zijn shirt weer moest uittrekken en na 10 minuten begon ik me onwijs te storen aan zijn acteerkwaliteiten die hij niet heeft.

Ik snap gewoon niet hoe John Singleton acteurs als Maria Bello, Alfred Molina, Jason Isaacs en Sigourney Weaver hiervoor heeft kunnen regelen. Al zit Weaver de laatste tijd wel vaker in baggerfilms, maar toch zij en de rest van die acteurs verdienen veel beter dan dit. Het script en de dialogen zijn lachwekkend, Lily Collins is dan wel een mooi meisje en Bello,Molina,Isaacs en Weaver doen hun best maar zij kunnen hier ook niet veel mee.

En zoals Frietgezicht ook al zegt, er gebeurt gewoon veel te weinig in deze film, de paar actiescenes die er in zitten zijn wel aardig maar daarvoor hoef je deze film echt niet te zien. Abduction is de tienerversie van Enemy Of The State en/of de Bourne films. En ik raad mensen dan ook aan vooral die films nog eens te bekijken voordat ze beginnen aan deze troep. En Taylor Lautner raad ik aan om zijn acteercarrière vaarwel te zeggen, en misschien als stuntman aan de slag te gaan. Want knokken kan hij in principe wel, maar daar houdt het dan ook bij op.

Ik vind het knap dat Frietgezicht op een 5 uitgekomen is, want ik kom echt niet zo hoog. Ik vind deze film puur en alleen geschikt voor de tienermeisjes en hun moeders die op Lautner liepen te geilen tijdens de twilight reeks. Hoor je niet bij die groep, dan kijk deze film a.u.b niet. Er zijn nogmaals genoeg betere films.

JamesBond

Avatar

Banned "O+ Ik heb jou nooit serieus genomen. Maar hier sla je echt wel een enorme domper en de bal serieus mis. Ik snap nooit jou commentaar. Dit is een van de slechtste films van afgelopen tijd. :|"
Het is nog steeds een recensent.. Die mogen overal hun eigen mening over hebben.

En hoe slecht deze film ook mag zijn (heb hem zelf niet gezien) Tarkus blijft een goede recensent zijn (vind ik dan)

Banned

Avatar

Tarkus "Deze film is stukken beter dan ik had verwacht.
Hoofdrolspeler Taylor Lautner (bekend uit de Twilight Saga) doet het ook zeer goed, boven alle verwachtingen zelfs.
En ook het scenario is prima, goed verhaal en een film boordevol actie.
Komt er nog eens bij dat de soundtrack ook nog eens zeer goed is, en je hebt een film die zeer de moeite is om te bekijken."


O+ Ik heb jou nooit serieus genomen. Maar hier sla je echt wel een enorme domper en de bal serieus mis. Ik snap nooit jou commentaar. Dit is een van de slechtste films van afgelopen tijd. :|

Tarkus

Avatar

Deze film is stukken beter dan ik had verwacht.
Hoofdrolspeler Taylor Lautner (bekend uit de Twilight Saga) doet het ook zeer goed, boven alle verwachtingen zelfs.
En ook het scenario is prima, goed verhaal en een film boordevol actie.
Komt er nog eens bij dat de soundtrack ook nog eens zeer goed is, en je hebt een film die zeer de moeite is om te bekijken.

EisTeufel

Avatar

Obstipation had een betere titel geweest maar ok.. 1 voor de moeite...