Killing Season

Killing Season (2013)

The purest form of war is one on one.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

notReal

Avatar

Olrik "Wat een belachelijk slechte film is dit... John Travolta en de eens zo grote Robert De Niro spelen zeer belabberd in deze smakeloze prent vol onnozele dialogen en uiterst slecht camerawerk. -knip-
Een grote afrader deze film.

2.0 / 10"


Helemaal mee eens. 5/10

'Achteraf gezien' denk ik dat John Travolta beter had kunnen stoppen na de '90, want alles na Pulp Fiction en Face/Off met hem wordt een bittere teleurstelling (met name door zijn ongeloofwaardige types..).

=edit= Zojuist zijn filmography nog eens bekeken en ik zie in de lijst met teleurstellingen na Face/Off inderdaad maar twee films staan waarin ik hem nog te genieten vond: Hairspray (8+!) en Wild Hogs (7á8). Beide films waarin hij zichzelf niet te serieus neemt, en dat is waarschijnlijk waarom ik 'From Paris with love', 'Killing Season' en de serie waarin hij nu 'schittert' over O.J. Simpson zo tenenkrommend slecht vind...

YadMedia

Avatar

Belachelijk slechte film. Scenario van niks. Zo heeeeeeel erg veel toevalligheden. Enige reden waarom ik toch keek was de niro die altijd in slaagt om in de slechtste film van het jaar te spelen helaas. Lachwekkend slecht.

Tarkus

Avatar

Ik vond dit wel een geslaagde film, het samenspel tussen Travolta en De Niro zat goed.
Goed scenario ook.
En ook de locatie was goed gekozen.
Een beetje een apart verhaal, maar het kon me wel bekoren dus.

vicero

Avatar

Het zeer slecht geslaagde accent van John Travolta deed me de film na een kwartier uitzetten. Hij zou eens een keer bij Dicaprio in de leer moeten. Die deed het in Blood Diamond een stuk beter.

Spijker2

Avatar

Wanneer wordt de foutieve synopsis aangepast/verwijderd??