Star Trek: Generations (1994)

Boldly Go

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

crazy nelis

Avatar

Is dit de startrek waar picard kirk moet overhalen te helpen ergens op aarde in de bergen waar kirk woont. dat is namelijk helemaal geen leuke film.

spock

Avatar

Beetje wel

Arthaum

Avatar

Star Trek films zijn niet altijd saai.

!@o@o@!

Avatar

Star Trek films zijn saai.

Languh

Avatar

He, heb ik ooit maar een klein stukkie van gezien, maar dan wanneer de volgende keer?

Bellsofwar

Avatar

Gecancelled voor vandaag neem ik aan

Pimsel

Avatar

Als niet Trekkie zijnde vond ik Wrath of Kahn inderdaad ook beter als First Contact. Vond FC trouwens niet eens erg goed.

Zimba

Avatar

Deze film weet goed de stijl van de TNG series vast te houden, maar het script faalt soms waardoor het niveau niet boven een normale TV aflevering komt.

De special effects in deze film zijn erg goed te noemen. Dit is de laatste film met Kirk. De opvolger First Contact was de eerste film waarin alleen de TNG crew zat (Picard & co.), en wordt tevens door de meeste mensen de beste Star Trek film genoemd.


Je bedoelt "Wrath of Khan" de beste St film.

Tobbe

Avatar

Dit is de overgangsfilm van de oude Star Trek naar de nieuwe. Jammer dat ze dat zo gedaan hebben, want er zijn behoorlijk wat compromis nodig geweest. En er zit een vaag 'tussenverhaal in'. Wel verplichte koek natuurlijk voor de trekkies.
[rating 3] (ben beetje trekkie)

BK

Avatar

Haha - BOLDly go :+

JB

Avatar

- edit- .

Sorry, ik had eerst de verkeerde voor me (First Contact - die ik best wel aardig vond), deze ken ik helemaal niet. Ik ben dan ook absoluut geen trekkie.