The Raid (2011)

When there's nowhere left to run or hide... you fight or die.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Weinig dialogen, simpel verhaal.
Maar actie tot en met, bijna zonder tussenpozen, non-stop geweld.
Af en toe toch niet voor gevoelige kijkers.
De film, de eerste Indonesische die ik ooit zag, heeft me niet teleurgesteld, al had het verhaal toch wat meer diepgang mogen hebben.

Liptonpome

Avatar

B@chelor "Wat Acer zegt. De actie dendert heerlijk door, vooral de 2 gevechten met die kerel met dat lange haar. Dat 2e gevecht met de 2 broers is behoorlijk episch. Een dikke 7."


Het was een dik gevecht idd, maar het was me wel iets té onrealistisch, met die klappen die steeds werden uitgedeeld hadden ze alle 3 al 30x knock out moeten gaan..

B@chelor

Avatar

Wat Acer zegt. De actie dendert heerlijk door, vooral de 2 gevechten met die kerel met dat lange haar. Dat 2e gevecht met de 2 broers is behoorlijk episch. Een dikke 7.

Acer

Avatar

The Raid is helemaal voorspelbaar, maar dat drukt de pret niet. Vrijwel vanaf het begin tot eind, één en al spektakel ! Zit vrijwel geen verhaallijn in, maar dat wordt wel recht gezet door de vele en goede vechtscène's. Zeker wel een aanrader en verdient een 7/10.