Thor: The Dark World

Thor: The Dark World (2013)

There was darkness.

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rebel1984

Avatar

Gister gekeken. Vond het wel een leuke film maar had het toevallig al in een andere reaktie gelezen... een helaas hoog star wars achtig gehalte wat voor mijn gevoel ook niet echt in de film paste.
Deel 1 was voor mij beter!

Frietgezicht

Avatar

Ed Crane,je praat de hele tijd positief en dan geef je maar een 2,5? :E

Glennekeeeee

Avatar

Beter als de eerste film, grootser dan de eerste film maar toch zeker nergens vernieuwend. het enige wat écht top is aan deze film is de rol die ze voor Loki hebben gegeven én zijn verhaallijn. Voor de rest is het een prima actieblockbuster die misschien net iets té traag op gang komt, maar zodra thor zijn plan bedenkt valt de film nooit meer stil.

7,5/10

Frietgezicht

Avatar

Aardige film maar allesbehalve memorabel en weer een badguy die totaal geen indruk maakt. Niet alleen qua motieven en dialogen maar zodra hij zelfs verliest van Thor zijn moeder in een gevecht wordt het wel erg lachwekkend.
Loki bezorgt deze film minstens een extra ster alleen slaat het einde met hem nergens op.

Thiver

Avatar

benjamin "Er is blijkbaar veel gesneuveld tijdens de montage wat maakt dat de villain te weinig ontwikkeld werd, bizar aangezien hij echt kort is voor een comicbookmovie."

Een hedendaagse comicbookfilm welteverstaan. Tien jaar geleden was twee uur toch echt wel het maximum voor dit soort films (een uitzondering als de eerste Superman daargelaten). Neemt inderdaad niet weg dat deze film best een kwartiertje langer had mogen duren als dat meer ruimte had geboden aan de schurk en zijn motivaties. Vooral omdat ze nu een goede acteur als Christopher Eccleston hebben verspild.

benjamin

Avatar

jaime91 "Minpunten zijn de badguy Malekith. Hij is geen rampzalig slechte villain ofzo maar tegenover Loki stelt ie niet zo heel veel voor. En het is ook een badguy die mij niet heel lang zal bij blijven. "


Er is blijkbaar veel gesneuveld tijdens de montage wat maakt dat de villain te weinig ontwikkeld werd, bizar aangezien hij echt kort is voor een comicbookmovie.

Moviespecialist

Avatar

Ik heb persoonlijk erg hoge verwachtingen bij Thor The Dark World.
Ik denk dat het weer eens een keer een meer rustigere superhelden film is met meer diepgang en een betere verhaallijn.
Ik kijk er zeker naar uit!

?.?/??

Secret1994goesFilm

Avatar

Release date is al gestrikt
+ een titel onder THor
afbeelding

UPDATE:Heb de afbeelding in kleiner formaat geplaatst zodat je niet zoveel naar rechts moet scrollen (: no thanks (: