The Man from U.N.C.L.E. (2015)

Saving the world never goes out of style

discussie

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

Wellicht dat de DVD release de financiele pijn iets kan verzachten. met een score van 7.4 op IMDB zullen de thuisblijvers wellicht toch nieuwsgierig worden.

MovieMazzter

Avatar

Ok, dat zijn hardere feiten. Thanks.

Glennekeeeee

Avatar

MovieMazzter "Ik weet niet waar je dat op baseert. De film had een productiebudget van 75 miljoen dollar en heeft tot op heden 110 miljoen dollar opgebracht. Dat gaat nog oplopen. "


De film is overal al uitgebracht dus véél oplopen zal dit niet meer doen.
Een met een budget van 75 miljoen (geen promotiekosten bijgerekend) en een opbrengst van 110 miljoen heeft de film dus zeker verlies geleden. Want er gaat maar ongeveer 50% terug wat dus wil zeggen dat de film voorlopig 55 miljoen heeft opgebracht.
Als je kijkt op boxoffice.be dan zie je de promotiekosten van de VS erbij staan waar daar alleen al 55 miljoen is uitgegeven aan promotie. Dat mag je zeker nog eens verdubbelen voor de rest van de wereld wat dus eigenlijk neerkomt (heel simpel gerekend) op een totaal budget van 185 miljoen en een opbrengst van om en bij de 60 miljoen... Dat is dus een financiële flop.

benjamin

Avatar

MovieMazzter "Ik lees geen feiten. Zie mijn laatste mail. Kan best zijn dat de box office tegenvalt, maar dat is wat anders dan een flop."
Wordt goed uitgelegd in dit filmpje (vanaf 13:46)

MovieMazzter

Avatar

benjamin "Toch wel hoor."


Ik lees geen feiten. Zie mijn laatste mail. Kan best zijn dat de box office tegenvalt, maar dat is wat anders dan een flop.

benjamin

Avatar

MovieMazzter "Maar een financiele flop is het zeker niet. "
Toch wel hoor.

MovieMazzter

Avatar

Glennekeeeee "vergeet dat maar, de film is een financiële flop"


Ik weet niet waar je dat op baseert. De film had een productiebudget van 75 miljoen dollar en heeft tot op heden 110 miljoen dollar opgebracht. Dat gaat nog oplopen. De film heeft inderdaad gemengde reacties opgeroepen, zoals ook uit dit forum blijkt. Maar een financiele flop is het zeker niet. Ik vond het een aangename verrassing en we zullen zien of er een vervolg komt. Overigens, een IMDB waardering van 7.4 is zeer acceptabel en hoger dan menig James Bond film. Voor degenen die de film niet gezien hebben : kijk zonder vooroordelen.

Glennekeeeee

Avatar

MovieMazzter "en hoop op een vervolg."

vergeet dat maar, de film is een financiële flop