Doodslag (2012)

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Nielsgibby10

Avatar

Ik weet niet waarom maar dit was echt een leuke film. Ik denk dat dat zwart wit gewoon symbolisch staat voor de donkere periode die volgt

Tarkus

Avatar

Net zoals met 'TBS' vind ik dat Theo Maassen het ook in deze film prima doet.
En het verhaal sprak me wel aan, misschien hier en daar wat overdreven, maar toch wel goed.
En het is niet eens zo ondenkbaar dat deze situaties ook werkelijk gebeuren, daarom ook dat deze film echt wel interessant is.
Vond hem dus prima en een aanrader !!

meneeraart

Avatar

movieplanet124 "Ja ikdacht eerste dat het aan me tv lag of zo. Ik snap ook niet waarom dat was het sloeg echt nergens op maar inderdaad verder wel een goeie film. Alleen het einde vondt ik een beetje zwak vondt ik het einde van TBS beter"Dat dacht ik ook Haha Ja zeker een leuke film. :D

movieplanet124

Avatar

meneeraart "Het is nog al irritant, bij de helft van de film wordt hij zwart wit het is nog al irritant! ieder geval is het een leuke film. nadeel dat zwart wit hoeft NIET !"
Ja ikdacht eerste dat het aan me tv lag of zo. Ik snap ook niet waarom dat was het sloeg echt nergens op maar inderdaad verder wel een goeie film. Alleen het einde vondt ik een beetje zwak vondt ik het einde van TBS beter

Thiver

Avatar

meneeraart "Het is nog al irritant, bij de helft van de film wordt hij zwart wit het is nog al irritant! ieder geval is het een leuke film. nadeel dat zwart wit hoeft NIET !"

Helemaal mee eens. Ik vermoed dat dit tot doel had de donkerste periode van Max te visualiseren, maar het is niet alsof de film later extra kleurrijk wordt of weer terug naar zwart-wit gaat zodra het plot weer wat duistere trekjes vertoont. Ik zou er geen enkel bezwaar tegen hebben als hier voor de dvd-uitgave vanaf gestapt wordt en de film gewoon in zijn geheel in kleur is. Het toepassen van dit trucjes vereist een stuk meer subtiliteit en voor deze film leidt het veel meer af dan dat het iets toevoegt.

meneeraart

Avatar

Het is nog al irritant, bij de helft van de film wordt hij zwart wit het is nog al irritant! ieder geval is het een leuke film. nadeel dat zwart wit hoeft NIET !