Killer Joe (2011)

A totally twisted deep-fried Texas redneck trailer park murder story.

discussie

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

B@chelor

Avatar

Hehe, wat een film. Een dikke 8. Matthew was fantastisch in elke scene.

benjamin

Avatar

Acer " Marc Dutroux komt trouwens uit Belgie, zou het een belgische gewoonte zijn ? Ik vraag het me af, gelukkig leven we een een maatschappij waarin vrijheid van meningsuiting is toegestaan."


Dus iemand die het niet met jou eens is, ga jij direct vergelijken met Dutroux en daarna zit je te jammeren over vrijheid van meningsuiting. O+

Banned

Avatar

Acer "Marc Dutroux komt trouwens uit Belgie, zou het een belgische gewoonte zijn ? Ik vraag het me af, gelukkig leven we een een maatschappij waarin vrijheid van meningsuiting is toegestaan."


Hahahaha O+

cloudrage

Avatar

Vermakelijke film voor als je s'nachts niks te doen had. De acteerwerk zijn van de hoge plank alleen jammer dat de film na ong. anderhalve uur al klaar was

Banned

Avatar

Acer "Helaas weer een zeer slechte film van William Friedkin (het enige wat noemenswaardig is "The Exorcist"), een waardige poging van Matthew McConaughey en ook wel Juno Temple. Maar verder een slechte opbouw, misplaatste humor en wederom een voorspelbaar eind, geschikt voor op een dvd'tje op een vrije dag tegen de verveling."


Zeg iemand die de nieuwe Resident Evil een 6 geeft.. Iemand heeft duidelijk de film niet goed begrepen... Niemand neemt jou nog serieus volgens mij Acer. Een vrije mening is natuurlijk belangrijk en ik verplicht niemand om een film goed te vinden maar Killer Joe een 1 geven betuigd eerder van een incompetente filmkennis.

Acer

Avatar

Helaas weer een zeer slechte film van William Friedkin (het enige wat noemenswaardig is "The Exorcist"), een waardige poging van Matthew McConaughey en ook wel Juno Temple. Maar verder een slechte opbouw, misplaatste humor en wederom een voorspelbaar eind, geschikt voor op een dvd'tje op een vrije dag tegen de verveling.