Grown Ups 2

Grown Ups 2 (2013)

They'll do anything for their families... except grow up.

discussie

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kabol

Avatar

Ik vind dit met afstand de stomste film die ik ooit gezien heb. Nou ja gezien ... ik ben na 30 minuten of zo afgehaakt. Scheten laten, er komt poep uit een ijsmachine.. wat hebben we toch gelachen. En ja, ik houd echt van humor.

Edwinem

Avatar

1e film niet gezien, en dit vind ik niet echt een film te noemen. Meer een serie scenes. Verder is het briljant. 10/10 Whaaaaaaaaaaat?

Glennekeeeee

Avatar

Gisteren de eerste gezien, vandaag de 2e en misschien daarom dat ik deze beter vond dan de eerste. Je kent de personages al wat, je bent direct mee met hun karakters, hoe hun gezin vooruit is gegaan. En, ok, de grappen zijn vaak al iets platter maar toch, ik heb er me kosteloos mee vermaakt en merkte op dat ik meer heb moeten lachen dan bij de eerste film.

6,6/10

JamesBond

Avatar

Om mezelf ook even te bemoeien hiermee, ik vind dat Benjamin niet echt iets verkeerds doet hier :P Just sayin'

benjamin

Avatar

Glennekeeeee "Ben zo stilletjesaan je commentaar op ALLES beu"


Dit is een site waar je reacties mag geven, dus ik zie het probleem niet als ik dat ook doe. Wat ik wel probeer is om (buiten bepaalde reacties die iedereen wel geeft zoals dat iets er goed uitziet) wel reacties te geven die onderbouwd zijn en niet gewoon geroep.

En waar ik nu wel op reageer zijn die soort posts die anderen woorden in de mond willen leggen. Respecteer anderen hun mening gewoon zonder constant er een uitleg voor te willen geven die je dan moet tegenspreken. De reden waarom mensen dit niet goed vinden is omdat het niet grappig is, dus probeer gewoon niet te insinueren dat men te veel zou verwachten of diepgang.

Glennekeeeee

Avatar

benjamin "Is het nu al te veel verwacht als je wil dat komedies ook echt grappig zijn?"


Zegt ze dat hij niet grappig is voor haar? Nee toch... Dat je gewoon geen diep verhaal en dergelijke moet verwachten... Dat wel. Ben zo stilletjesaan je commentaar op ALLES beu

benjamin

Avatar

DonnaMeyer " Je moet gewoon niet teveel verwachten van zo'n luchtige film"


Is het nu al te veel verwacht als je wil dat komedies ook echt grappig zijn?

DonnaMeyer

Avatar

Ik vind deze film echt geniaal en ik kon de 'onderbroekenlol' wel waarderen. Vond alleen het deel van de Russische danslerares iets minder, en dat urine spuitende hert mocht ook wel weggelaten worden. Je moet gewoon niet teveel verwachten van zo'n luchtige film, natuurlijk gaat het script niet diep, maar wat wil je... Ik denk dat dit meer als een tienercomedy gezien kan worden.

Goov25

Avatar

Met de eerste Grown Ups (hoewel hier flink afgekraakt) heb ik me flink vermaakt. Geniale humor in herkenbare situaties. Grown Ups 2 viel me best wel tegen, helaas absoluut geen verbetering van het origineel! Zodra de film begint met een hert in de slaapkamer weet je al hoe laat het is. Jammer.

benjamin

Avatar

bitellove1996 "dit lijkt me een leuke film Smiley face :P"


Sarcasm I presume?