Silver Linings Playbook (2012)

Watch for the signs

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NICKSTERAMSTER

Avatar

Yari is de enige hier met een commentaar waar over nagedacht is.

Goov25

Avatar

FilmTotaal "Pat heeft na een metale inzinking alles verloren."


Metale inzinking?

Mathilde

Avatar

Deze film kon wel wat ingekort worden op een aantal scene's, want dat maakte het veel te langdradig dat de verveling toe slaat.
Er zitten ook wel leuke stukjes tussen maar die dompelen een beetje onder in de saaie delen van de film. Voor mij dus niet zo'n geweldige film..

Secret1994goesFilm

Avatar

Origineel verhaal Smiley face
Sommige dingen zijn grappig en zielig tegelijk :S

Maar naar mijn mening was de film wel zeer langdradig. Na een uur verschoot ik ervan dat ik nog maar een uur verder zat en verlangde ik naar de finale.
De finale was het wachten waart Smiley face

benjamin

Avatar

Yari "Tja, sommige mensen vinden dat : "Alles wat uit de USA komt geweldig is". George Bush Jr. wordt ook geadoreerd ! "


En wat doet dat hier nu ter zake?

Banned

Avatar

Yari "Tja, sommige mensen vinden dat : "Alles wat uit de USA komt geweldig is". George Bush Jr. wordt ook geadoreerd ! En verder, het klopt; over smaak valt niet te twisten. Dat typisch Amerikaanse, dat pathologische - daar zit het hem denk ik in. Ik hou er niet van. Nog niet zo lang geleden trof ik 'dat aspect' vaak aan in Nederlandse films. Ik noemde dat 'overdreven', ofwel 'overacting'.
Tenslotte zou ik graag van mensen willen horen wat zij nou werkelijk zo goed vinden aan-van de film Silver Linings Playbook."


Jou lijstje die je daar opsomst is niet amerikaans dan ? Slaat nergens op;

Primi film dit maar imo iets te overrated. Leuk geacteerd en in beeld gebracht. 7/10

JamesBond

Avatar

Ik heb de film gezien, en je bent ongeveer de enige die ik er negatief over hoor praten... Het is trouwens 1 van mijn persoonlijke favorieten...

Maarja, ieder zijn smaak Smiley face

Yari

Avatar

Dus, James Bond, als je hier een recensie schrijft; moet ie eigenlijk wel positief zijn. Enfin, ik zou zeggen ga naar Silver Linings Book toe, als je je graag een middag lang te barsten wil vervelen Smiley face
En . . . erg goede films vind ik o.a. The Green Mile, de Shawshank redemption, The Firm, Absolute Power, Gran Torino, The Client en nog heel veel meer.

JamesBond

Avatar

'Skyfall' en 'Silver Linings Playbook'? Volgens mij vindt jij niet zo veel goed hè...