Fire with Fire (2012)

Revenge has its own set of rules.

discussie

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Korte, maar redelijk goede actiefilm.
De cast doet het goed, Bruce Willis in wat mindere doen, maar hij heeft dan ook niet echt de hoofdrol, die is voor Josh Duhamel en doet dat prima.
Verwacht geen hoogstaand verhaal, gewoon genieten van de vele actie dat is de boodschap en dan zal je je niet vervelen.

Glennekeeeee

Avatar

Frietgezicht "Voor een Straight2dvd-filmpje toch zeker de moeite waard als je geen hoge verwachtingen hebt.
De film is niet saai en vooral het eerste half uur ong is best sterk maar daarna wordt het een simpele actiefilm die vermakelijk is.

Zat bekenden acteurs die er best zin in lijken te hebben.Willis heeft niet een hele belangrijke rol maar als die ff moet acteren lijkt die er toch wel zin in te hebben.
Ook de hoofdrolspeler doet het prima maar de show wordt gestolen door Vincent D'Onofrio die een fantastische badguy neerzet en de film daardoor in z'n eentje naar een hoger niveau brengt wat met een matige badguy was het weinig soeps geweest.

Jammer alleen van het einde met een brand in een gebouw waar ze weinig last van lijken te hebben(op de badguys na die lachwekkend allemaal bijna in de brand vliegen)en met van die nep vlammetjes op de voorgrond.

Al met al een leuk filmpje."


+1

Zowel de posters als de trailers deden het slechtste vermoeden en misschien is het net door de lage verwachtingen dat de film best nog genietbaar was. Willis speelt wel op de automatische piloot maar ben toch vooral positief verrast dat Dushamel zo een rol kan dragen. ook Dawson heeft maar een minirol en voor velen ook een positieve kanttekening: 50 cent zie je maar 2 minuten. De film begint inderdaad best sterk maar zakt dan toch in het standaard-gedoe van dergelijke films. de finale is best lachwekkend en misschien daarom nog vermakelijk. Al bij al een meevaller als je met zeer lage verwachtingen aan de film begint

5/10

DashX

Avatar

Aardige actiefilm dat meteen vlot begint. Van de acteerprestaties moet het niet hebben, had wel meer verwacht van Bruce Willis. Bruce komt zo geforceerd over.