Crimson Peak (2015)

Beware

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

discussie

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tarkus

Avatar

Hoewel deze film niet echt een topper is, vond ik hem wel goed.
Vooral de speciale effecten en de kostumering zijn prachtig, neem daarbij de mooie locaties en decors en je hebt beelden om van de smullen, typisch voor regisseur Guillermo del Toro.
Het verhaal zit ook wel goed, ik heb me alleszins niet verveeld met deze prent.
Kan hem zeer zeker aanbevelen.

Banned

Avatar

Spider-fan "Bedankt. Commentaar staat erop inderdaad. Ik vind het erg vreemd en slordig dat het niet vermeld staat op de hoes bij de Nederlandse dvd, staat het wel achterop de UK dvd vermeld?"


Op de dvd weet ik niet maar de blu-ray wel.

Spider-fan

Avatar

Banned "De UK schijf is exact dezelfde als de Nederlandse. 100% er staat zelfs een kijkwijzer logo op de schijf."


Bedankt. Commentaar staat erop inderdaad. Ik vind het erg vreemd en slordig dat het niet vermeld staat op de hoes bij de Nederlandse dvd, staat het wel achterop de UK dvd vermeld?

Banned

Avatar

Spider-fan "Maar hoe weet je zeker dat de UK versie hetzelfde is als de Nederlandse? Ik denk wel dat het op de UK versie staat, maar bij de Nederlandse staan alle zelfde extra's achterop vermeld, behalve het commentaar..."


De UK schijf is exact dezelfde als de Nederlandse. 100% er staat zelfs een kijkwijzer logo op de schijf.

Spider-fan

Avatar

Banned "Ik heb de UK Versie maar dat is dezelfde schijf als de nederlandse. Nu heb ik wel niet echt gelet op de extra's maar er zou volgens de cover een audiocommentaar op staan..."


Maar hoe weet je zeker dat de UK versie hetzelfde is als de Nederlandse? Ik denk wel dat het op de UK versie staat, maar bij de Nederlandse staan alle zelfde extra's achterop vermeld, behalve het commentaar...

Banned

Avatar

Spider-fan "Weet iemand die de Nederlandse blu-ray heeft of het audio commentaar van Del Toro er op staat? Ik vind het zo vreemd: alle extra's staan erop, maar geen commentaar."


Ik heb de UK Versie maar dat is dezelfde schijf als de nederlandse. Nu heb ik wel niet echt gelet op de extra's maar er zou volgens de cover een audiocommentaar op staan...

Spider-fan

Avatar

Weet iemand die de Nederlandse blu-ray heeft of het audio commentaar van Del Toro er op staat? Ik vind het zo vreemd: alle extra's staan erop, maar geen commentaar.