Olympus Has Fallen

Olympus Has Fallen (2013)

We are never stronger than when we are tested.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SeanDeNiro

Avatar

13 in een dozijn maar toch onderhoudend, zoals gezegd.

Screambird

Avatar

Over de top, overlopend van patriottisme en vol cliché's, oké. Maar wel vol actie en van het begin tot het eind onderhoudend, Al vind ik het geen topper.
Heeft inderdaad een hoog Die Hard-gehalte, wat al aangeeft dat de liefhebbers van actie vol aan hun trekken komen!

Tidus

Avatar

Ook ik sluit mij aan bij de voorgaande reacties:

Nee geen top verhaal, vrij voorspelbaar zelfs, soms onnozel, matige special effects, maar toch is ie eigenlijk best wel cool.
Er is genoeg actie en butler is gewoon bad ass! De film duurt bijna 2 uur, maar verveelt geen moment. Wel af en toe wat kleffe moment, maar niet storend.

Verstand op 0 en geniet van de actie!

benjamin

Avatar

Tarkus "En ja, het is een prent vol patriottisme, maar wat wil je in een Amerikaanse actieprent, hebben ze dat niet allemaal ? Als je daar een probleem mee hebt moet je geen enkele actieprent meer kijken."


Om op je vraag te antwoorden: neen, dat hebben ze niet allemaal en al zeker niet in dezelfde mate.

Glennekeeeee

Avatar

Frietgezicht "Eens. Geen topper maar wel vermaak. De aanval op het witte huis(en omgeving) was entertaining en lekker bruut(hoewel te veel special effects bij kills) en het 9/11 trauma in films lijkt echt verwerkt.
Leuke kills,aardige badguy,Butler kan zo'n film prima aan als leading role en zelfs even kort de knappe Ashley Judd weer zien.
Een 6,5 maar rond af naar 6."


Bij ons op school hebben ze altijd geleerd dat je vanaf 0,5 naar boven moet afronden :p

Frietgezicht

Avatar

benjamin "Oké, het patriottisme mocht iets minder over de top, maar eerlijk gezegd heb ik mij nog verrassend goed kunnen vermaken met deze film. Vergelijking met Die Hard wordt wel eens gemaakt en alhoewel dit in de verste verte niet zo'n klassieker is, kan ik daar wel in komen.

Kort gezegd: geen must-see en over enkele maanden ben ik hem wellicht al vergeten, maar wel een aangename en entertainende twee uurtjes."


Eens. Geen topper maar wel vermaak. De aanval op het witte huis(en omgeving) was entertaining en lekker bruut(hoewel te veel special effects bij kills) en het 9/11 trauma in films lijkt echt verwerkt.
Leuke kills,aardige badguy,Butler kan zo'n film prima aan als leading role en zelfs even kort de knappe Ashley Judd weer zien.
Een 6,5 maar rond af naar 6.

Oboema

Avatar

Ik sluit me helemaal aan bij voorgaande reactie. Dit is een soort 'omgekeerde' :E Die Hard. Ik heb me 2 uur lang prima vermaakt.

killer2120

Avatar

Ik vond het een pracht film. alleen erg jammer dat je een paar dingen hebt van ja dat is gewoon echt dom en dat doe je niet in het echt. maar het begin is erg heftig en het einde is ook erg mooi ik vind hem goed je moet alleen wel echt een actie liefhebber zijn

DashX

Avatar

Leuke actiefilm. Mooie aanval te zien op het witte huis in het begin. Alle eenheden gaan dood en blijft er maar 1 persoon over. Die moet het dan opnemen tegen 100 mannen. Helaas zakt het langzaam wat af en zit vol met cliches. Voor de actiefilm liefhebber, zal deze film dan ook vermaken T+)