Lock Up (1989)

How much can a man take. How far can he be pushed, before he fights back?

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Capone

Avatar

Chimaera "Als het goed is maar 5 minuten reclame 120-115 = (lees zou zijn) 5minuutjes, ben benieuwd."


Ha, was het maar waar. Ze knippen gewoon vrolijk in de film om meer reclame te kunnen uitzenden hoor...

Chimaera

Avatar

RunForestRun "Een echte Stallone film, dus zeker geen Oscar materiaal (alhoewel daar ook nogal eens draken van films tussen zitten), maar op zich wel aardig om te kijken. Dan moeten er natuurlijk niet teveel raclameblokken komen, want dan ben ik denk ik ook weer vertrokken."

Als het goed is maar 5 minuten reclame 120-115 = (lees zou zijn) 5minuutjes, ben benieuwd.

Frenkel

Avatar

Ik vind dat films met Sylvester Stallone veel te makkelijk het stempel actiefilm krijgt. In films als Lock Up, Over the Top, Victory en Cop Land zit toch veel te weinig actie vergelijken met films als Cobra, Demolition Man, Judge Dredd en de Rambo films.

RunForestRun

Avatar

Een echte Stallone film, dus zeker geen Oscar materiaal (alhoewel daar ook nogal eens draken van films tussen zitten), maar op zich wel aardig om te kijken. Dan moeten er natuurlijk niet teveel raclameblokken komen, want dan ben ik denk ik ook weer vertrokken.

FC Christus

Avatar

In deze film zat nog wel een aardig verhaal. Cker 1 van de btere films van Stallone. Bter dan die fake Judge Dread en Demolitian Man waar hij later aan begon.

kiekeboe

Avatar

Vind dat stallone het toch met uitzondering van rambo 1, rocky 3 en 4 nooit helaas heeft kunnen maken, vooral vergeleken met arnie scharznegger.

Helaas, misschien komt het door zijn kop die je gewoon niet serieus kunt nemen, slechts goed voor actiefilms en daarmee houd het op.

mistelhensz

Avatar

Toch wel 1 van de betere films van stallone moet ik zeggen, geen slechte film als je hem vergelijkt met Rambo en the Cobra enzo

BackGround

Avatar

Dit is op zich wel een leuke film..... maar ik heb hem net een keer téveel gezien.