The Family

The Family (2013)

Dianna Agron is the mobgirl next door

discussie

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

benjamin

Avatar

Tarkus "Het gebeurt niet vaak dat ik een komedie goed vind"
Gezien dat gegeven is het natuurlijk bijzonder logisch dat je veel komedies gaat bekijken...

Tarkus

Avatar

Tegen alle verwachtingen in is deze misdaad-komedie me goed bevallen.
Het gebeurt niet vaak dat ik een komedie goed vind, maar er zijn er dus toch.
Lang geleden ook dat ik nog eens een goede rol van Robert De Niro had gezien.
Deze film is dus geslaagd voor mij, was genieten Smiley face

Goov25

Avatar

johnwayne "De film is helaas vlees noch vis, niet grappig genoeg voor een leuke komedie, niet spannend genoeg voor een goede gangsterfilm. Desondanks zijn er wel enkele hilarische momenten, die vooral op het conto van De Niro en de kinderen mogen worden geschreven. Het verhaal zwabbert echter van de ene kant (komedie) naar de andere (keiharde misdaad). Of de gangsters in de film grappig bedoeld zijn (met hun belachelijke gleufhoeden en donkere kleding) wordt door de bloederige moorden die zij plegen niet duidelijk. Deze film is helaas een gemiste kans."

Het heen en weer zwabberen herken ik, het blijft onduidelijk of de film een misdaad of komedie wil zijn. Toch heb ik me erg vermaakt! Ik heb het uiteindelijk bekeken als een komedie met wat harde actie, en dat beviel goed! 7/10

VLT

Avatar

Wat een flauwe film was dit zeg. Laat je niet beetnemen door de namen(De niro etc.) op de affiche..dit was duidelijk een filmpje om te freewheelen voor hun. Flauwe humor, belachelijke plot en boeit voor geen meter.