Three Days of the Condor

Three Days of the Condor (1975)

His code name is Condor. In the next twenty-four hours everyone he trusts will try to kill him.

discussie

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MovieMazzter

Avatar

40 jaar oude film en dat is op momenten goed te merken. Dat maakt het nog geen slechte film. Thriller in een rustig tempo (nu zouden we zeggen: traag) en langzaam trekken de sluiers op. Er had wat mij betreft meer suspense, achterdocht en actie in mogen zitten. Goed acteerwerk van Redford. 7/10

Knox

Avatar

goaskalice "Zucht... ben jij er ook zo een die alle films die niet in het huidige decennium zijn gemaakt "ouderwets" noemt, Knox? Wat heb ik daar een hekel aan, zeg."


hahaa....leuk om me op een film reactie zo genadeloos af te rekenen. De ene film wordt gedateerd na verloop van tijd, de andere niet. Krijg bij deze het idee dat het om wat gedateerde film gaat. Ik weet dat niet zeker, en daarom dat ik het vraag. Wat ik jou vraag is eerst een uit te leggen waarom hij dat niet is....dat is immers mij vraag....ipv allemaal duivelkopjes en scheldwoorden toe te passen...aangezien ik dus niet ben wat jij na een opmerking denkt te concluderen. Marty neemt overigens ook niet de moeite gewoon antwoord te geven op een doodnormale vraag.

Marty Feldman

Avatar

Knox "Wat is er dan zo goed aan Marty, ik heb hem nog niet gezien. Is hij niet wat ouderwets of valt dat wel mee?"

En heb je hem gezien ? Nee zeker ! Ouderwets, ZEKER NIET (wat is ouderwets ... Je betovergrootopoe ?) let op want ik kom spoken :(

Judge

Avatar

Jammer, ik dacht dat "Condorman" op tv kwam... Da's pas een toppertje ;)

wollie

Avatar

Misschien wel de beste film ooit gemaakt! Heb 'm vandaag wellicht voor de vijftiende keer gezien maar hij blijft fantastisch!!!

Baski

Avatar

Lekkere film, een aanrader wat mij betreft!

goaskalice

Avatar

Zucht... ben jij er ook zo een die alle films die niet in het huidige decennium zijn gemaakt "ouderwets" noemt, Knox? Wat heb ik daar een hekel aan, zeg.

Knox

Avatar

Wat is er dan zo goed aan Marty, ik heb hem nog niet gezien. Is hij niet wat ouderwets of valt dat wel mee?

Marty Feldman

Avatar

Eindelijk een keigoede film; staat er hier geen enkele reactie :?